Heipä hei!

Pitkästä aikaa päivitystä tänne. Ei vaan ole jotenkin ollut sitä fiilistä että olisi tänne jaksanut kirjoittaa. H:n kanssa juttu sitten todellakin lopahti eli tässä sitä mennään edelleen sinkkuna eteenpäin. Kivalta ei tunnu mutta minkäs sille voi. Olen tosin huomannut viime aikoina että minulla on jonkinlaisia tunteita Ma:ta kohtaan. En vaan ole pystynyt käsittelemään että mitä ne ovat. Ma:n kanssa ollaan kyllä nähty todella usein tässä kuluneen kuukauden aikana ja meillä on ollut todella hauskoja hetkiä yhdessä. Varattiin me jopa heinäkuulle yhteinen matkakin Bulgariaan Sunny Beachille. Sitä odotellessa ja Suomenkin kesää odotellessa.

Vappukin oli ja meni. Onneksi meni siitä viikosta ei ole juurikaan mitään hyvää kerrottavaa. Ensinnäkin se ei ollut hyvä asia että kuppia tuli otettua todella hienosti viisi päivää putkeen, aivan järjetöntä. Elämä vaan oli persiillään ja sitä retkahti sit tosi pahasti. Toisekseen itse vappuaatto oli aikalailla sieltä itsestään. Alkuilta ihan jees mutta sitten meidän kaveriporukka hajos ympäriinsä ja jouduinpa välillä olemaan jopa ihan yksinäni. Ei kiva. Lopulta kuitenkin pari frendiä löysi tiensä takaisin meikäläisen tykö ja sen jälkeen oli ihan ok loppu ilta. Tosin paikka jossa olimme ei juuri tarjonnut sitä mitä etsin eli naisseuraa.

Rahatilanne on edelleen aivan pohja mudissa. Itseasiassa kaikenmaailman epäonnet mitä kohdalle on tässä sattunut ja siihen päälle tuo vapun järjetön kupitus ovat aiheuttaneet rahatilanteeseeni todella pahan vajeen. Yritin paikata tuossa tilannetta sillä että otin pekkasia yli 50tuntia rahana mutta eipä sekään riittänyt tilannetta saamaan ajantasalle. Eli seuraavakin tili mikä tulee menee myös samantien. Ja taas on niin kivaa. Sitä seuraavasta tilistä sitten pitääkin maksaa matka ja taas ollaan pa, no mutta pääseepähän lomalla sitten ainakin reissuun ja lomarahat sitten kyllä korjaa onneks tilannetta. Laitoin taas hakemuksen halvempaan asuntoonkin. Toivottavasti jokin hyvä löytyisi ja pian. Tässä asunnossa kun tuppaa olemaan vielä ongelmana yläkerran naapurikin joka jaksaa aina valittaa joka asiasta ja sitten itse pitää kännipäissään meteliä keskellä yötä. Terveisiä vaan sille kusipäälle.

Mä olen niin väsynyt elämään tuon koiran kanssa yksinäni että olen jo jonkin aikaa harkinnut josko antaisin sen pois. Pahaltahan sekin tuntuu mutta jos ei jaksa niin ei kai siinä sit varmaan vaihtoehtoja ole. Ei sillä kyllä se piristääkin mieltä aina välillä ja onhan se aivan ihana otus. Että tälläistä...tuosta vielä tilanteeseen sopivaa musiikkia.