Jee sain vihdoin myytyä kulkupelini joka oli ollut jo jotain kaksi kuukautta myynnissä. Pääsinpähän vihdoin siitä riesasta eroon. Oli meinaan auto johon ilmestyi aina uusi vika kun entisen sai korjattua ja kohta olis pitäny katsastaakkin. Sain vieläpä siitä ihan kohtuullisen hinnan enkä tappiolle jääny vaikka olin tehnyt siihen remppaakin. Nyt sitten parin tunnin päästä tulee joku tyyppi näyttämään myynnissä olevaa peliänsä ja jos on vähänkään yhtä hyvä miltä kuvissa näyttää niin ostan sen pois. On peräti just katsastettukkin joten sillä ajelee sit siltä osin huoletta vaikka vuoden.
Töistä sen verta että siellä ei homma taida edetä mihinkään kun eräs taho ilmeisesti vastustaa sitä mun "ylennystä". Vitutus käyrä kieltämättä hieman nousi siinä kun kuulin asiasta. Pomo kyllä olisi mieluusti jo asiat uuteen uskoon laittanut. Yrittää nyt vielä kuitenkin selvittää asiaa ja katotaan mitä tuleman pitää.
Tänään on taas niitä päiviä kun väsyttää aivan helvetisti. Menin illalla sänkyyn joskus vähän ennen yhtätoista ja siinä sitten pyörin ja pyörin eikä uni tullut millään. A vaan vilisi mielessä kaikilla mahdollisilla tavoilla. No olisinko ehkä kaksi tuntia YHTEENSÄ nukkunut viime yönä. Eli noikin kaksi tuntia oli melkeinpä sellaisia 10minuutin pätkiä. Voi luoja että väsytti aamulla neljän aikaan kun kömmin ylös. Onneksi sitten siinä kun oli pari tuntia töissä ollut ja ryypiskellyt kolme kupillista kahvia helpotti hieman. Sitten iltapäivällä iski se väsymys taas. Tänään taidan koittaa mennä kympiltä sänkyyn. Onneks ei huomenna ole ihan niin aikainen herätys mitä tänään mutta viideltä kuitenkin.
A pitää edelleen hiljaiseloa ainakin minun suuntaan. Höh! Ahistaa sekin kun ei ole kuullut hänestä mitään.
Mitäköhän sitä tänään yrittäisi syödä?! Ei oikein mikään ruoka maistu. Töissä kävin kyllä ruokkiksella syömässä joten ei kai tuota nälkään kuole vaikka ei tässä illan aikana enää mitään söiskään. Lähteepähän ainakin nuo muutamat liika kilot pois. Tälläistä tällä kertaa saa nähdä intoudunko tilittämään tänne vielä tänään jotain lisää.

-Ressuu