Jee sain käsiini tänään ensimmäisen palkkakuitin (maksussa ensi viikolla). Oli mukava katsella kun viikon työstä tulee rahaa saman verran mitä aiemmin sain ansiosidonnaista koko kuukaudelta. Juhuu bileet pystyyn! no ei vaiskaan tuo eka tili kyllä hurahtaa iloisesti vuokraan että ei sillä kyllä juhlita mutta sitä paremmalla syyllä odottaa sitten reilun kahden viikon päästä tulevaa seuraavaa tiliä, joka sitten onkin jo täysi kahden viikon palkka, oujee!

Mieliala on taas tässä hieman heitelly ylös alas. En oikein edes tiedä minkä takia. A:ta en ole sen kummemmin ajatellut mitä nyt eilen baari kierroksellani törmäsin A:n entiseen työkaveriin/ystävään siskonsa kanssa. Vähän siinä keskusteltiin A:sta ja meidän erosta mut ei mitään sen ihmeempää. Vaihdettiin numeroita ja sovittiin että joskus nähellään hänen kanssaan. Sattuu muuten olemaan samalla mun lapsuuden tuttuja. Pieni se on tämä Suomi niminen valtio.

Huominen (tai siis tämä päivä) olis vielä töitä ja sit taas vapaa päivä lauantaina. Jos sitä sillon menis käymään siellä viinijuhlilla niin ei jäis ihan väliin koko tapahtuma. Anna Eriksson ja Uniklubi on sillon siellä että ei nyt ihan huonosti tai siis Annaa mä meen ihan mielelläni kattomaan toi Uniklubi ei nyt oikein iske muhun. Viimeksi muuten tuli käytyä Annan keikalla viime vuoden DBTL:ssä sillo oli ainakin tosi hyvä.

Vähän yksinäisiä nämä päivät tuppaa olemaan. Jotakin täytyis varmaan kehittää tähän elämään ettei ihan totaalisesti tylsistyis tänne kotiin. Työ tietty auttaa asiassa mutta sitten kun ei oikein muuten ole noita ihmiskontakteja niin ei riitä. Mutta nyt taidan mennä peiton alle jotta on sitten huomenna taas virkeänä. Ai niin kävin tänään lääkärillä liittyen vielä tuohon työpaikan tarkastuksiin. No siellä sitten lääkäri kysäisi että poltatkos tupakkaa ja johon minä sitten että kyllähän tuo tulee poltettua. No se otti sitten sellaisen kapineen esille mihin piti puhaltaa niin paljon kun keuhkoista vaan lähti. Lukema paukahti 645 johon lääkäri totesi että eipä kyllä uskoisi sinun askin päivässä tupakkaa polttavan. Muutenkin sanoi terveydenhoitajan aiemmin ottamista kokeista ja arvoista että olet kyllä hyvässä kunnossa ja taidat liikkua aika paljon. Mietin vaan mielessäni että mikähän on sitten vähän jos minä liikun paljon?! no mut hyvät yöt!

-Ressuu