Heipä hei rakkaat lapsukaiset! Nyt sitten hieman kirjoitusta siitä miten se juhannus vierähti.

Eli ihan hyvinhän se meni. Perjantaina käytiin kaverin kans ensin hieman kaupassa ja Alkossa. Sit pakattiin tavarat sekä koirat autoon ja lähdettiin ajelemaan sinne A:n vanhempien mökille. Mentiin kahdella eri autolla noiden koirien takia. Ei varmaan olis yhdellä autolla siitä matkan teosta mitään tullu. Sit siinä matkan varrella (hyi hyi mä oon tuhma) mun piti hieman kokeilla pari viikkoa sitten hommaamani auton suorituskykyä. Tien tunnen niin hyvin että kun eräs suoranpätkä alkoi päätin painaa kaasupolkimen pohjaa ja kokeilla paljonkos tämä vehje kulkee. No mittari siinä sitten kipusi 200km/h ja siinä vaiheessa kuljettajalta loppui rohkeus, auto olisi kyllä vieläkin vähän kovempaa menny mut kun ei meinannu enää eturenkaat pysyä tiessä ja toisaalta se suorakin rupesi loppumaan.

Okei no perille päästyähän sitä sitten heti korkattiin ekat pullot, istuskeltiin pihakeinussa ja juteltiin sekä kuunneltiin hiljaisuutta. Myöhemmin aattoiltana lämmitettiin savusauna ja grillattiin pihvejä sekä makkaroita. Tietysti koko ajan kupitettiin. Koirat juoksenteli tyytyväisinä ulkosalla. Tämä sama kaava toistui sit lauantaina ja sunnuntaina tai no lauantaina ei saunaa lämmitetty. Muuten sit vaan oleskeltiin sekä pelattiin hieman krokettia ja mölkkyä. Kalaan ei päästy kun ilma oli tosiaan tuota mitä tuossa kuvassa ja vaikka ei nyt pahemmin satanutkaan niin tuuli oli sen verta kova ettei soutuveneellä viitsinyt järvelle lähteä.

Koirat kävi molemmat uimassa, tosin eri päivinä kun niitä piti hieman pitää erillään toisistaan. Itse en uskaltautunut veteen polviani syvemmälle oli sen verta kylmää. Eilen sitten päivällä ajeltiin sieltä kotia. Siinä sitten kävin vielä kotiin tulon jälkeen mummon luona kylässä. Mummo oli viime viikolla päässy pois sairaalasta ja nyt taas ihan kohtuullisessa kunnossa. Kahvit siinä juotiin ja pullat syötiin.
Myöhemmin illalla tie vei vielä Varkauteen josta kotiuduin vasta joskus yöllä yhden jälkeen.

Huomenna sit töihin ja silleen. En edes tiedä vielä miten pitkä työputki on tiedossa kun vuoroja ei ole tätä viikkoa pidemmälle tai on ne varmaan jo siellä työpaikalla mut ei taida jaksaa käydä kattomassa kerkeehän noi sittenkin kun menee sinne muutenkin. Tällästä tänään...saatan vielä myöhemmin jotain raapustella mut nyt lähen koiran kans ulos ja sit vähän kaupassa piipahtamaan. Moi moi!

-Ressuu