Jepulis, saan perjantaina vieraita Venäjältä kun vanha ystäväni Oleg saapuu luokseni vaimonsa kanssa. Onkin kiva nähdä pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta taitaa olla jotain neljä vuotta. Niin se vaan aika rientää.

Muutenpa tässä ei taas ole sen ihmeempiä tapahtunut. Olen tässä selaillut joka hiton mainoksen läpi josko löytyisi jostakin halpa pesukone. Alkaa hieman tökkimään tuo talopesulassa juokseminen ja etenkin kun siellä ei ole mitään varaus systeemiä vaan ainoastaan lista mihin merkitään millon on käynyt pesemässä pyykkiä. Siis mitä helvettiä!!! en ole moista systeemiä ikinä missään nähnyt. Kiva kun käyt siellä kattomassa että pääsiskös sitä ja jonkun pyykit pyörii siellä. Sitten et voi tietää että millonkahan se mahtaa lopettaa. No juokset taas parin tunnin päästä kattomaan ja kone pyörii. Tämän kun teet vielä kerran olet jo niin vittuuntunut koko hommaan ettei enää huvitakkaan pestä pyykkiä. Kai se huomenna aamulla taas pitäis yrittää. PRKL!

Taas meni matka suunnitelmat uusiks kun kaveri ei voikkaan lähteä. En tiedä enää miten sen kans tekis. Kai se pitää yksinäinen matka jonnekkin vaan varata ja sillä selvä. Ei sitä koko kylmää talveakaan kestä jos ei välillä pääse lämpimään edes viikoks.

Huomenna olis viimenen työpäivä ennen kahden päivän vapaata. Harvinaista ei vieläkään ole mitään suunnitelmia vapaiden suhteen. Tosin rahatilannekkin vaikuttaa niiden suunnitelmien tekemiseen eli todennäköisesti olen vain ne kaksi päivää. Niin no tuleehan ne vieraat mun luo. Tällästä tänään eli ei ihmeitä. Palataan...moikka!

-Ressuu