Pari päivää vierähtänyt siitä kun viimeksi tänne näpyttelin. Tyttelin kans juttu on nyt sitten mitä ilmeisemmin ohi. Hän muuttaa huomenna ja se tietänee sitten sitä ettemme näe enää. Sinkkuelämä siis jatkuu.
Tiistaina kävin S:n kanssa baarissa pitkästä aikaa. Oli ihan hauska reissu vaikka naisia ei pahemmin seurassa pyörinytkään. Eipä tuo kyllä mikään ihme ettei naisia seuraamme tullutkaan kun taidettiin olla vähän turhan maistissa. Keskiviikkona kävin sitten itsekseni baarissa tai itseasiassa minun piti tavata eräs henkilö siellä mutta tämä ei koskaan ilmaantunut paikalle. No pari tyttöstä kuitenkin tuli mun kans jutustelemaan ja oli ihan ok ilta. Sain muuten kantapaikkani pikkujouluihin kutsun, jee! Mahtava kunnianosoitus minulle vaikka vakiasiakas olenkin.
Lauantaina pitäis töiden jälkeen lähteä kans baariin. Lupasin nimittäin työkaverilleni että liityn heidän seuraan siis hänen ja hänen avopuolisonsa. Työkaveri tosin oli järjestänyt myös jonkinlaiset sokkotreffit minulle paremman puoliskonsa ystävän muodossa. Saas nähdä mitä siitä tulee. Mielenkiinnolla odotan.

Tänään sitten tuli lunta oikein reippaasti ja se vaikeutti työtäni aika pahanpäiväisesti. Onneksi kuitenkin isommilta ongelmilta vältyin ja kaikki meni kuitenkin ihan hyvin.
T:n kanssa ollaan taas ahkerasti puhelimia kuluttettu. Tosi jees juttu että T tulee tuossa kuukauden päästä tänne Kuopioon. Kaipaakin kunnon kaveri seuraa.
Jotenkin on tässä viime päivinä ollu ihan oudot fiilikset. Välillä ahdistaa niin perkeleesti ja välillä on taas ihan hyvä olotila. Loppulta tuo tyttelin kans ollut tai kuopattu juttukin sitten kirpaisi eilen aika kovin. Vaikka juuri vannotin ettei sillä niin väliä ole. No oli sillä sit kuitenkin ja eilen tuli märehdittyä sitä aika paljonkin. Olis se ollu ihan kiva tytteli. Höh! Mut nyt on pakko mennä maate jotta jaksaa ysiltä herätä siivoamaan. Pakko kun tulee äijä tekemään lähtötarkastuksen tähän kämppään. To be continue!

-Ressuu