Tällä hetkellä siis huomenta. Tuli todettua viime yönä että en sitten saa nukuttua vaikka olen sairaslomallakin. Joo ja ei, en ole hakenut lääkkeitäni apteekista. Tänään ajattelin sen kyllä tehdä koska ei tästä tule muuten yhtään mitään. Mulla on nytkin silmät aivan ristissä ja väsyttää niin perkeleesti mutta pakko vain oli kömpiä sängystä ylös kun pyörin siellä hereillä jo useamman tunnin.

Edelleenkään en ole kuullut Tu:sta yhtään mitään. Joten nyt voin jo heittää kaivoon toiveet siitä että tänään nähtäisi. Harmikseni joudun vielä kaverillenikin sanomaan että lähden tänään heidän mukaan kupille yksin. Mitähän vaan vastaisi kysymykseen että no miks sun "ystäväs" ei tule/tullu?!? No kai se pitää vaan sanoa et se on vanhempiensa luona. Enpä mä muutakaan osaa vastata kun en tiedä mistään mitään.

Joku tuolla kommentoi että jos joku hänen työntekijä  hakis "turhaan" saikkua kaks viikkoa niin harkitsis tarvitseeko kyseisen henkilön tulla töihin enää ollenkaan. Niin no minähän en tätä saikkua turhaan hakenut. Jos ei saa nukuttua niin se on aika suuri ongelma tarkkaavaisuutta vaativassa työssäni. Täytyy nyt kuitenkin sen verran asiaa kommentoida että sairaslomahan ei ole peruste sanoa työsuhdetta irti. Siinä joutuu helposti työnantaja maksumieheksi jos menee sillä perusteella potkut antamaan ja se pystytään toteen näyttämään. Mut se siitä, kyseinen asia ei nyt minua satu niin kauheasta kiinnostamaan jotta siitä jaksaisin enempää jauhaa.

M soitteli eilen pitkästä aikaa. Oli töihin menossa. Sovittiin että tänään voisi jossakin baaris illalla törmätä. Hän on kuulema muuttamassa yhteen jonkun naisen kans. Sen verta nopeaa toimintaa on että luulen hänen palanneen yhteen entisensä kanssa. Hieno homma että hänenkin asiat on selkiintyneet.
Niin ja itse asiassa toinenkin M soitteli. Tämä M on Turun kaverini. Tovin aikaa jutusteltiin ja vaihdettiin kuulumisia. Kovasti hän kyseli olenko millonka Turkuun tulossa käymään. Jouduin kyllä toteamaan että tuskimpa olen ihan heti tulossa. Ja samalla kerroin että työhommat sinne olen jäädyttänyt nyt ainakin ensi kesään saakka.
Soittelin eilen myös K:lle. K on sellainen mua vanhempi henkilö (mies) jonka olen tuntenut jo kymmenen vuotta, ainakin. Oli loukannut kätensä viime viikolla ja hänkin on nyt sairaslomalla. Oli mukava hänenkin kanssa pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia.

Ei nyt tällä kertaa tule muuta mieleen jotenka jätän tämän tällä kertaa tähän. Päivitän myöhemmin lisää jos jotain mieleeni putkahtaa.

-Ressuu

Hyvää yötä ja huomenta
Täksi yöksi jää
Jokin koettaa sua täällä viivyttää
Luodinkestävää sydäntä ei oo vielä keksittykkään
Jos sulla kerran on taskussa se suuri unelma
Tämä hetki jää
Ja vain se mitä teet nyt on tärkeää

Hyvää yötä ja huomenta, ehdit myöhemmin nukkua
24 tuntia, toivottavat sulle onnea
Hyvää yötä ja huomenta, hei älä vielä luovuta
Kaikella on hintansa mut mikään ei oo vielä mahdotonta

Sitä sanotaan
Mennyttä ei takaisin voi saada
Eikä tulevaa kannata jäädä oottamaan
Jos sulla kerran on joku josta oikeesti välität
Niin pidä siitä kii
Älä usko kyynisiin lauseisiin

Hyvää yötä ja huomenta, ehdit myöhemmin nukkua
24 tuntia, toivottavat sulle onnea
Hyvää yötä ja huomenta, hei älä vielä luovuta
Kaikella on hintansa mut mikään ei oo vielä mahdotonta

Luodinkestävää sydäntä ei oo vielä keksitykään
Turha pelätä laukausta sillä
Yksinäisyys saman reiän nakertaa