Raskas työ, raskaat huvit. Tuli sitten taas eilen kupiteltua ja käytyä baarissa. Pidemmän kaavan kautta meni taas eli pilkkuun asti. Jee, viimeinkin löytyi tältä kylältä baari josta saa mohitoja. Yleensä vastaus on aina ettei ole mintunlehtiä. Tapasin baarissa erään "tuttavan" tai siis ihmisen jonka kanssa ollaan soiteltu, viestitelty ja mesetetty. Niinhän siin sit kävi että päädyttiin samaan taksiin ja mun kämpille. Jäi sitten unet taas hieman vähille mut ei se mitään.

Jotenkin tuntuu siltä että tämä ilta tuo tullessaan taas uuden baari reissun. Kaveri kävi tuossa kylässä kun oli hakenu saikkua. Sillä kun on tällä hetkellä kans hieman tuo eroahdistus päällä. Kaiken lisäks oli töistä lääkäriin lähtiessä onnistunut kolhimaan työkaverinsa auton. Ei hyvä!

Huomenna onkin ihan sieltä itsestään oleva duunipäivä tiedossa. Menen vasta viiden paikkeilla ja loppuu joskus yöllä kolmen jälkeen. Ei yhtään kiva! Seuraavat vapaatkin on sitten vasta viikon päästä viikonloppu. Eli raskas työputki taas tiedossa.

Mietin tuossa eilen sitä Turun reissua ja tuli sellainen tunne että hitto ihan niin kuin olis kotonaan siellä käynyt ja ettei olis sieltä poissa ollutkaan. Mitäköhän se taas sit meinaa?! Tarkoittaskohan se sit että pitäis muuttaa sinne. En tiedä, minun ei pitänyt miettiä tätä asiaa kuukauteen tai ainakaan kahteen viikkoon. Niin mä päätin mutta eipä tuota taida osata olla miettimättäkään. Täytyis varmaan suihkuun raahautua ja käydä hakemassa jotain syömistäkin kaupasta. Eli jotain minkä voi vaan mikrossa lämmittää kun ei jaksa ruveta kokkailemaan. Palataan asiaan tässä taas, moro!

-Ressuu