Voi jessus sentään. Juu kävin tänään "ostamassa" sohvan, tämä siksi lainausmerkeissä että se oli pikemminkin sohvan tilaaminen. Myyjä sanoi että saavat sen toimitettua sitten tuossa n. 6viikon päästä. Tämä on kuulema monessa huonekalu liikkeessä tätä päivää. Varastossa ei pidetä mitään ja kun asiakas jotain ostaa se tilataan tehtaalta mutta kun kymmenissä muissakin saman ketjun liikkeissä asiakkaat tilaa samaa tuotetta menee valmistuksessa sitten tämä tolkuton aika. No jos sen sohvan sitten vaikka ennen joulua jo tänne kotiinkin sais.

Sit mulla on tässä pienoinen auto ongelma. Pitäis joku kottero saada hommattu sunnuntaihin mennessä millä pääsis kulkemaan kun ensi viikolla on aamuvuoro viikko ja siten ei pysty bussilla töihin menemään, vai haluuks joku tarjota kimppakyydin?!?. Ei vaan oikein tunnu löytyvän sopivaa kulkinetta sopivaan hintaan.

Jatkuu myöhemmin...
*muoks 17.9. klo:0:04*

Juuh, jäi kirjoitukset kesken kun käväisin kaverin (M) kans abcilla kaakaolla ja samalla hieman siinä kaupan puolella täydentämässä aamupala varastoani.

Viime yönä palattiin sitten taas normaaliin arkeen elikkäs siihen että nukun aivan helvetin huonosti. Ensin ei meinannut uni tulla millään ja sitten kun väkisin nukahdin heräilin vähän väliä. Aamulla kun kello tai tässä tapauksessa kännykkä (kapula on herätyskelloni) herätti olin aivan hillittömän väsyny. Painelin torkkunappia siinä toivossa että saisi vielä nukuttua ainakin sen viisi minuuttia mutta kyllästyin siihenkin touhuun parin kerran jälkeen kun ei se uni tullut enää edes siksi torkun ajaksi. Yleensä kyllä olen (tai ainakin joskus muinoin) saattanu painella sitä torkkua kymmenenkin kertaa. En helvetti ala jos tää loppu viikko menee taas huonosti nukkuessa. Viime viikollakin olin perjantaina kun vapaat alkoi niin väsyny etten enää meinannut pystyä tekemään muuta kuin istumaan ja tuijottamaan seinää.

Joo et tällästä täällä tällä kertaa. Hyvät yöt nyt ainakin teille!

-Ressuu