Tässä olen kotona käymässä ruokatauolla (kestää muuten 2,5tuntia, jestas). Ajattelin tulla käväisemään kun sain eilen valitusta koirasta. Se kuulema metelöi täällä yksin ollessaan. Kiva! Pitihän se tämäkin tässä vielä tulla kaiken muun paskan lisäks. Kohta varmaan täytyy luopua siitäkin. Ei naapurit varmaan kovin kauaa kestä sitä jos aamulla viiden aikaan koira rupeaa ulvomaan. Tai jos illalla myöhään ulvoo. Ja enhän mä voi käydäkkään missään jos se aina metelöi täällä.

Sunnuntaina olo tuntui jotenkin eri tavalla heikolta mitä normaalisti krapulassa. No eilen se sitten iski, nimittäin flunssa. Tässä sitä nyt ollaan toista päivää nokka ihan tukossa ja kärsitään lihassärystä sekä käydään tekemässä 13tunnin työpäiviä.

Joo ja eilen meinas taas sitten pää hajota. En vaan saa näitä ajatuksiani kasaan mitä teen tän elämäni kanssa. Lisäksi vaivasi yksinäisyys taas vaikka kaveri kyläilemässä kävikin. Se ei vaan ole sama asia kuin se että olisi joku jonka vieressä voisi nukkua ja jota voisi halata kun tulee töistä väsyneenä kotiin tai jonka kanssa voisi ihan vaan olla. Katotaan taas josko saisin illalla jotai järkevää tänne lisää kirjoitettua. Nyt menen käyttämään tuon ulvojan ulkona ja palailen sitten töihin.

-Ressuu