No niin vieraat kävi ja läks jatkamaan matkaansa kohti mökkiänsä. Eli A:n vanhemmat kävivät pistäytymässä. Jee sain yhden lampun lisää kämpään kun toivat minulta unohtuneen keittiön lampun tulessaan. Nyt on peräti kolme valaisinta tässä mega suuressa asunnossani.

Oli ihan mukava nähdä heitäkin taas. Meinasi ihan tulla tippa linssiin. Todella mukavia ihmisiä ovat. Eli ei ole omena kauas puusta pudonnut.

Kutsuivat viikonlopuksi käymään sinne mökille. Saa nähdä nyt jaksaako työviikon jälkeen lähteä etenkin kun on noi yö-unetkin jääneet vähän vähille eikä muutenkaan oikein tuota enrgiaa pisaa mihinkään järkevään. Mietin tuossa muuten että en edelleenkään ole täällä yksin ollessani kattonu töllöä kuin ehkä kaksi tuntia koko aikana. Se on kyllä todella vähän minulla jolla on useita suosikki sarjoja.

Joo tosiaan edellinen kirjoitus jäi kesken tuon vierailun takia. Ei siihen tosin kauheasti lisättävää ole. Elämä etenee siis sillä samalla kaavalla tässä yhä edelleen millä on jo tovi menty. Eli mikään ei tunnu miltään, mikään ei kiinnosta eikä mitään huvita tehdä. Elämän ainoa piriste on se hetki kun töissä ollessa pääsee ruokatauolle. HIENOA!

Voisko joku tulla oikeasti hakemaan pois mut täältä kiduttavasta helvetistä!!!

Päivän jatkoja lapsukaiset! -Ressuu

Ainiin jos joku tietää mikä hitto mun meseä vaivaa kun se heittää vähän väliä mut sieltä pihalle ja herjaa väärästä tunnuksesta tai jotain sellasta?! niin kertokoon. Ja toinen miks mun nettiselaimissa näkyy helkkarin iso palkki jossa lukee jotain shittiä?! selain ja netti pelittää muuten kuitenkin ihan ok.