Jooh se olis (taas) perjantai. Väsyttää niin pirusti johtuen aikaisesta herätyksestä. Ajattelinkin kohta ottaa pienet unet ja josko sen jälkeen kävis muutaman olusen kaupasta hakemassa.
Tänään oli sitten ensimmäinen varsinainen koitos uudessa ammatissani ja se meni oikeastaan tosi hyvin. Ei ollut mitään ongelmia laitteiden tai asiakkaiden suhteen eikä muutenkaan. Oli jopa yllättävän rento fiilis.
Nyt on sitten taas viikonloppu edessä ja tätä yksinäistä nöpötystä täällä "kotona". Jo valmiiks ahistaa tulevat kaksi päivää. En tiedä johtuuko väsymyksestä vai mistä mutta tällä hetkellä tuntuu että päässä lyö ihan tyhjää eikä saa mitään järkevää tännekkään kirjoitettua.
Koiran kans kävin tänään taas vähän eri suunnalla käppäilemässä kun ei noita samoja polkuja jaksa joka päivä tarpoa. Se jatkaa sitä samaa mökköttämistään mitä aiempina päivinäkin. Ruokansa se on sentään syönyt ihan mielellään.
Tää kämppä on yhä edelleen ihan hiton kylmä. Olen myös yrittänyt parina päivänä saada kiinni huoltoyhtiön äijää jotta tulis tulotarkastuksen tekemään mutta aina siellä on vaan joku viesti että tavattavissa silloin ja silloin. Plääh! ärsyttää.
Ei nyt tule tällä hetkellä muuta ulosantia joten päikkäreille ja Juice soi