Kuten lainaamaan rahaa ex:ltä että pääsee baariin työkaverin järjestämille sokkotreffeille. Kyllä vain, rahat nii finaalissa että piti ex:ltä kysyä kun muillakaan tutuilla joilla on sama pankki ei tuntunut löytyvän tai sitten ei ollut halukkuutta lainata. Noh onneks kohta helpottaa kun pääsee halvempaa kämppään.
Kattelin tuossa telkkarista radio rock finlandiaa jota myöskin eilen töissä ollessani kuuntelin ja hyvä musa sai aikaiseksi hirvittävän halun lähteä baariin vaikka pitikin tämä viikko olla sieltä poissa. No otin muutaman oluen siinä kattellessa ja kuunnellessa. Sitten kun työkaveri vielä laitto viestiä että tänään olis se typykkä jonka viime viikolla piti jo lähteä meidän mukaan tulossa niin eihän siinä sit muu auttanu kun että baariin on päästävä.

Mä olen ihan ihmeissäni itsekkin miten paljon olen muuttunut viimeisen puolen vuoden aikana. Kuuntelen ihan erillaista musiikkia mitä ennen ja muutenkin tunnun olevan kuin aivan eri ihminen.
Postissa odottaa ensi tiistain palkkapäivää taas pari uutta bändi-paitaa. Siellä on Apocalyptican ja Sentencedin paidat :) Eli rock/metalli henkisyys senkun kasvaa.

Jouluviikkokin sitten varmistui vapaaksi. Harmikseni vaan katsoin että matkat sillon on aivan helvetin kalliita joten joulu ilmeisestikkin menee sitten kotona ollessa tai siis se koko viikko. Tosin voisi sitä kai vielä kysyä josko sitä kuitenkin töihin pääsis.
Muutto hommakin on hieman edennyt. Olen saanut jonkin verran pakattua ja sähkö+nettisopimukset on tehty. Tosin tänne kirjoitteluun tulee pienoinen tauko sitten kun  muutan. Sonera imoitti että nettiliittymä aukeaa aikaisintaa 31.12. KIVA!

-Ressuu