Juu ei ole maanantai niinku tuossa Leevi&The Leavingsin biisissä lauletaan mutta olo tila on kyllä kuitenkin juuri tuo.
Olin keskiviikkona siellä kantapaikkani pikkujouluissa ja sain mukavasti täysin ilmaiset kännit. Siellä tarjottiin jokaiselle kutsutulle kolme juomalippua sekä ruokaa mutta sitten eräs poke heitti minulle vielä kuusi juomalippua lisää. No tuli sitten kiskottua oikein kunnolla.
Joo ja yö-seuraakin sit taasen löytyi. Tämän seuralaisen olisi kyllä ehkä voinut jättää mukaansa ottamatta mutta eipä sitä taas ajatellu sillon humalassa muulla kun alapäällään. Kukaan tuttu ei sentään ollu ja kun torstaina kotiinsa lähti oli molemmille kyllä selvää että se oli siinä.
Torstaina sitten oli se Before The Dawnin keikka. Sen keikan olin ihan siivosti ja otin vain muutaman oluen. Tulin jopa yö-bussilla kotiin, kerrankin. Mahtava keikka kyllä oli, kunnon mättöä.
Nooh eilen sitten sain taas vieraita Venäjältä ja tuliaisiks kolme laatikkoa olutta sekä neljä kartonkia tupakkaa (riittää ainakin vähäks aikaa). No siinä sit herrojen kans otettiin olutta ja jauhettiin jaskaa. Eli kännissäpä sitä sit oltiin eilenkin ja tulipa tota lyhyt visiitti baariinkin taas tehtyä. Nyt onkin sitten aika heikolla hapella ja tänään joutuu sitten jo töihinkin. Onneks on vasta illalla töihin meno niin ehtii toipua.

Olen tässä aika tiiviisti tekstaillu sen työkaverin järjestämän sokkotreffi tyttelin kans (siis niitä treffejähän ei tullut kun hän ei päässy tulemaan). Toistemme kuvat on nähty ja on me puhelimessa juteltukkin. Molemmille on aika kova kiinnostus nähdä toisemme. Joten mahdollisesti sellainen tapaaminen on sitten edessä piakkoin.

Minulle tulee nyt sitten hieman pidempi katkos tänne kirjoittamisen suhteen kun tosiaan muutan ylihuomenna ja Soneralta tuli ilmoitus että uuteen osoitteeseen aukeaa yhteys vasta 8.päivä tammikuuta. Täytyy kirjoitella koneelle ylös asioita jos jotain tulee ja liittää sitten jälkeen päin tänne. Tämä onkin nyt sitten viimeinen kirjoitus täältä vanhasta kämpästä.

-Ressuu