Sitten varsinaista päivitystä blogiin kaikenlaisten lässytysten jälkeen. Vapisevin käsin istun tässä koneella. Kyllä vain eilen meni kolmas ilta putkeen kun kuppia otin ja ties monesko ilta viikon sisällä. No nyt katkeaa tämä putki sillä tänään ajattelin olla ihan selvinpäin. Tuli sitten eilen vielä viimeisellä bussilla baariinkin lähdettyä. En muuten olisi lähtenyt mutta kun pää tuntui täällä kotona hajoavan niin piti päästä pois. Toisekseen eräässä suosikki baarissani on aina sunnuntaisin kalja euron ja minun suosikkini eli lonkero 2euroa joten kukkaron päällekkään ei tämä reissu käynyt.

Mieli on edelleenkin maassa tästä eräästä tapahtumasta ja sitten kun ei ole saanut sen kummempia perusteluja asialla niin sekin vaivaa. Mutta siitäpä ei nyt varmaan sen enempää kun kerta asiasta jo kerran tilitin. Eilinen postaukseni saikin aikaiseksi todellisen kommentti ryöpyn ja kommenteja tuli jopa sellaisilta joiden en muista aiemmin kommentoineen.

A tuossa tarjoutui ottamaan koiran hoitoonsa jos sinne Helsinkiin menisin käymään. Tosin sit pitäisi Turun kautta kiertää ja se kyllä tuo aika ison mutkan matkaan. Täytyypäs miettiä asiaa tässä ja kysellä mitä mieltä T olis jos sinne vierailulle menisin. Toki kyllä hän sitä itsekkin ehdotti tuossa joku päivä sitten. Mistähän vaan rahaks muuttuis kun palkkakin tipahtaa tilille vasta ensi viikon alussa mut toisaalta voishan sitä sittenkin vielä käväistä siellä Stadissa. No mietintä myssy päähän.

Tän hetken mietteet tais olla tässä, katotaan mitä ilta tuo tullessaan. Musiikkia otsikkoon ja ajatuksiini sopivasti TÄSTÄ

-Ressuu