Vielä neljä päivää/iltaa ennen seuraavaa vapaata. Ei jaksais mutta pakko se vaan on. Huomenna ajattelin piristää mieltäni ja mennä shoppaamaan itselleni uuden sohvan. Huomasin tuossa viikonloppuna lehdestä yhden liikkeen mainoksen missä oli mun mielestä todella siistin näköinen sohva tarjouksessa (-80%). Ajattelin käväistä vilkaisemassa josko se olisi yhtä hyvän näköinen ihan livenä nähtynä mitä siin kuvassa.

Ystäväni (Ma) oli tääl mun luona viikonlopun, tosin lähinnä koiran seurana kun itselläni oli kivoja 12tunnin työpäiviä. Tuossa lauantaina mul iski töissä ollessa aika paha ahdistus. Se ahdistus ei johtunut työstäni vaan tästä ystävästäni. Minulle tuli ahdistus siitä että rupeaisin seurustelemaan taas. Jotenkin musta vaan rupesi tuntumaan siltä että tarvitsen tällä hetkellä omaa tilaa/aikaa ja se että jonkun kanssa pitäisi kyhnöttää yhdessä päivänä jos toisenakin ei tunnu yhtään hyvältä ajatukselta. Eli seurustelemaan tuskin tässä rupean mutta pidän kuitenkin mielen silleen avoimena kaikelle mahdolliselle.

Mitä tulee muuhun mun sosiaaliseen elämään niin se on todella hyvällä mallilla. Kavereitakin tulee tässä pikkuhiljaa lisää ja nekin jotka asuvat kauempana pitävät säännöllisesti yhteyttä. Töistäkin on jo löytynyt uusi kaveri ja useampi sellainen joiden kanssa tulen todella hyvin juttuun.

Lauantai tuntuu tulevan aivan liian hitaasti. Mietin tässä juuri että mähän vietin viime viikon kokonaan ilman kupittelua :) , se taisi ollakkin ensimmäinen sitten toukokuun puolivälin kun tänne muutin tai no oikeastaan jos tarkkaan mietin niin mitenkäköhän pitkään aikaan liekkään ollu ensimmäinen sillä tulihan sitä Turussa vielä asuessakin viimeisinä aikoina kupitettua joka viikko. No mut lauantaina lähden kyllä kuitenkin radalla ja sitä ei estä mikään.

Tälläistä tänään eli ei mitään ihmeellistä ja maata mullistavaa. Koittakaa kestää, jos mä repäisen taas joku päivä jollakin enemmän mielenkiintoisella jutulla. Moi!

-Ressuu