Eipä ole jostakin syystä oikein viime päivinä ollut innostusta kirjoitella tännekkään. Osittain se johtuu siitä ettei tässä ole tapahtunutkaan juuri mitään ihmeellistä. Viime viikon saldo oli kolme baari-iltaa ja yksi ei yksin vietetty yö. Joo lauantaina töiden jälkeen kun baariin menin niin bongasin sieltä tämän ns. "työkaverin" ja erehdyin sitten raahaamaan hänet jälleen mukaani. Olis kyllä ollut parempi jättää se tekemättä. Se työkaverini tyttöystävän kaveri ei sitten ollutkaan päässy lähtemään liikenteeseen joten sokkotreffejä ei sitten ollut. Yrittäisiköhän tämän viikon pysyä poissa baareista! Ensi viikolla olis sitten ne mun kantapaikan pikkujoulut. Elikkäs jos sitä vaikka sinne asti koittas olla baariloista poissa.

Pitäis varmaan vähitellen alkaa pakkaamaankin. En ole tehnyt vielä sen asian eteen mitään. Kohta meinaan tulee kiirre kun ei tätä ylimääräistä aikaa viikosta kauheasti löydy. Onneks pääsee tästä nykyisestä loukosta pois. Tää kämppä ei kyllä millään muotoa vastaa mun toiveita. Tai no tässä on sauna, se on ainoa hyvä puoli. Huonoja sitten löytyykin vaikka kuinka paljon. Kysyin muuten tuossa viikonloppuna paljonko maksaa taksi sinne mun uuteen kotiin. Kuljettaja sano että 13euroa eli säästän jokaisella baarireissulla 8euroa, jee! sehän tekee kaksi tuoppia, heh.

Viime päivinä on taas ahdistanutkin ihan kiitettävästi. Jotenkin on ollu niin helkkarin tylsää ja yksinäistä taas. On taas vaihteeks tuntunut siltä että pää räjähtää jos täs elämässä ei kohta tapahtu jotain merkittävää. Mutta nyt on taas kiiruhdettava töihin, moikka moi!

-Ressuu