...uudessa duuni paikassa takana. Tänään tuli oikeastaan vain tutustuttua taloon ja talon tapoihin. Eli siitä ei sen enempää kertomista.
Mitähän sitä muuten tänne kirjoittelisi. Ajatukset harhaili koko päivän tuolla töissäkin näissä omissa asioissa. Täytyy nyt toivoa että edes jotain jäi mieleenkin siitä runsaasta asia määrästä. Sitten kun tänne kotiin tulin niin iski jälleen täydellinen ahdistus. Tyhjä asunto oli kera koiran vastassa. Se oli jopa ollut kiltisti ja tuhoamatta mitään. Turussa se tykkäsi aina silloin tällöin tuhota jotakin kun oli yksin kotona, mutta ilmeisesti sekin on niin järkyttynyt tästä tilanteesta ettei ole muuta kuin nukkunut täällä yksin ollessaan.
Olen yrittänyt huomioida sitä nyt normaalia enemmän mutta kyllä sekin on kauhean apaattinen aivan kuin omistajansakkin. Varmaan vaistoaa sen että nyt ei ole omistajalla kaikki kunnossa ja tietysti kaipaa tyttöä ulkoilu kaveriksi (ja muutenkin). Siis tokihan minä sen ulkona käytän mutta aiemmin kultani oli se joka teki koiran kanssa piiiiiitkiä lenkkejä. Ja koirakin taisi enemmän tykätä hänen ulkoilu seurasta.
Elämä tuntuu tänään aivan yhtä turhalta kuin eilen, edellispäivänä ja sitä edellisenä tai oikeastaan tuota listaa voisi vielä jatkaa pari viikkoa taakse päin. Ei edes tee mieli laittaa ruokaa kun tietää että se maistuu paskalta (anteeksi vaan kiroilu). Koirakaan ei suostunut syömään kun iskin sille kuppiin papanoita. Mietin että pitäisiköhän käydä lääkäriltä hakemassa jotain nappeja jos se helpottais tätä oloa mutta sitten ajattelin että ei siinäkään kyllä järkeä ole.
Yö meni ihan ok sitten kun unen päästä sai kiinni eli ainakin 2tuntia liian myöhään ajatellen heräämisajankohtaa (6.45). Ja huomenna täytyisi olla duunipaikalla jo 6.00 eli herään sit varmaan joskus ennen viittä että ehtii koiran käyttää pihalla. Plääh! Tällästäkö tää tulee olemaan herää keskellä yötä jotta ehdit ennen työvuoroa käyttää koiran, EI kiva.
Pakko todeta että mikään ei kiinnosta tällä hetkellä. Ei työ, ei mikään muukaan, ei edes elämä.
Nyt riittää tältä erää tämä tilitys. Palaan :( Klikkaa linkkiä