Palasin töistä kotiin n.00.30 ja oven avattuani rupesin haistelemaan että nyt on outo haju, oudun tuttu haju ajalta pari vuotta taaksepäin. Valot päälle ja tarkastus. Olohuoneessa odotti yksi kappale tuhottuja pahvilaatikoita jossa oli koiran lelut. Tämän lisäksi siellä oli lattialla yksi kappale koiran oksennuksia (ja huom! onneksi lattialla) sekä sitten se huonoin juttu yksi kipale sitä itseään erittäin vetisenä versiona ja tietenkin sillä parhaalla ja isoimmalla matolla. Ei muuta kuin koira pikavauhtia ulos ja sieltä palattuamme ensiapuna paperi+rättiä käteen ja pyyhkimään. Tämän jälkeen matto veskiin, pesuainetta+vettä ja harjaten puhtaaksi se kohta missä nämä tuotokset oli. Samantien myös kaikki muut matot pois lattioilta. Voi kuinka kivaa näin työpäivän jälkeen.

Pitänee ilmeisesti huomenna käydä tuolle koiralle hankkimassa matokuuri. Meinaan kun se ulkonakin yrittää koko ajan syödä heinää niin voi olla että se jostain saanut matoja itselleen. Tai sit toi on jotain muuta...no pitää kokeilla ensin sitä ja jos ei auta niin kiikuttaa poika lääkärille. Ei vaan nyt tarviis kyllä olla mitään sellaista kun ei tämä rahatilanne muutenkaan järin juhlava ole.

Vihdoin huomenna saan sen auton käytyä rekisteröimässä. Sain tänään puhelun vakuutusyhtiöltä että homma on kunnossa. Olivatpa vielä laittaneet sen vakuutuksen voimaankin siitä päivästä kun olin sen tehnytkin joten siitä ei onneks tule enää sitten lisäkuluja. Huoh, ainakin yksi asia järjestyksessä.

-Ressuu