Kiitos!

Tämä ei ole varsinainen kirjoitus tänne blogiin vaan tämä on teille arvon lukijat. On tullut aika kiittää teitä. Ei älkää säikähtäkö nämä ei ole hyvästit! Että te musta näin helpolla eroon pääse. Eli kirjoituksia satelee jatkossakin tänne ihan samaa tahtia. Tuntui vaan että nyt on aika teitä kiittää siitä että vierailette blogissani ja siitä että kommentoitte. Kommentit ovat niin usein piristäneet päivääni.

Blogilista.fi tilastojen mukaan blogini on noussut minulle henkilökohtaisesti yllättäviin lukija määriin. Siellä on viime aikoina ollut jopa 130 lukijaa viikossa ja tilaajiakin 11. Kiitos myös tästä!

Ja onpa minut jopa haluttu tavata ja tavattiinkin mutta siitä ei sen enempää. Tosin toinenkin kutsu sinne jonnekkin päin Suomea taisi tuossa tulla ihan kaveri pohjalta.
Mutta blogini ei ole deitti-ilmoitukseni enkä etsi tätä kautta seuraa.
Koskaanhan ei tietenkään voi tietää missä siihen neiti oikeaan törmään joten pidän mieleni kuitenkin avoimena siinä mielessä.
Jos joku haluaa minuun tutustua kaveri mielessä niin se on käytännössä mahdollista mutta tietyin rajoituksin.
Koska kirjoitan todella henkilökohtaisista asioista haluan varjella identiteettiäni. Eli varauksella otan vastaan kaveri pyyntöjä.
Minulta löytyy myös mese ja senkin osoitteen voin antaa mutta käytännössä tämäkin vaatii pidempi aikaista vierailemista blogissani.
Tulen todennäköisesti jossakin vaiheessa tekemään kuvablogin. Sieltä voi sitten käydä kurkkimassa tätä karua naamaa joka nimimerkin takaa löytyy. Kuvablogi tulee olemaan salasana suojattu ja siihen pääsee käsiksi esittämällä pyynnön sähköpostitse. Käsittelyaika pyynnöille voi vaihdella päivästä aina puoleen vuoteen rippuen siitä kuka pyynnön esittää.