No niin täällä sitä ollaan uudessa asunnossa ja kirjoitellaan ekaa kertaa täältä tänne vuodatukseen. Enpä olisi vielä tänne kirjoittelemaan päässyt jos en olisi eilen tajunnut että mähän pystyn liittämään kännykän tietokoneeseen ja käyttämään sitä modeemina. Eli kännykän kautta nyt sit surffailen netissä, jee! Mikä parasta niin tämä ei edes maksa mitään. Muuten voisikin käyttää jatkossakin kännykkäyhteyttä mutta kun tämä on vähän hidas niin tarttee sen laajakaistan kuitenkin.

Mitäs kaikkea tässä onkaan tapahtunut sitten viime päivityksen!? No tosiaan muutettu on ja kamatkin suurinpiirtein paikoillaan. Pientä remonttia tääl kämpässä on vielä edessä. Tänään ilmeisesti tulee huoltoyhtiöstä heppu ainakin vaihtelemaan muutamat sisäovet ja jotain muuta pientä. Sitten pitäisi lähiaikoina hieman maalailla ja tapetoida täällä. Se homma jää kyllä itseni tehtäväksi tai no T saa auttaa sitten siinä.
T:hän tulee tällä viikolla tänne Kuopioon ja sitten käväisee vaan enää Helsingissä. Jyväskylän kaveri P soitteli tuossa eilen ja kyseli olenko tiistaina kotona. No olenhan minä. Sanoi sitten et jos sopii niin hän vois tulla sillon kyläilemään ja olla sen tiistai-keskiviikko välisen yön täällä mun luona. Kiva nähellä P:kin taas pitkästä aikaa.

Lauantaina oltiin työkaveri P:n (siis eri henkilö) kans baarissa ja näimpä sitten viimein tämän "sokkotreffi" tyttelinkin. No ihan hyvin meillä synkkas ja samasta punkasta ittemme sitten yöllä löysimme. Tällä kertaa tosin yö meni ihan vaan nukkuessa. Hän tulee ilmeisesti jouluaatto-iltana tänne mun luo. Kummallakaan kun ei ole mitään sen ihmeempiä suunnitelmia sillon.
Ensi lauantaina olisi tarkoitus järjestää sitten tuparit. Ainakin työkaveri P, kaverit S ja T sekä tämä typykkä on sillon tulossa tänne. Mahdollisesti myös M ja sen puolisko sekä S:n vaimoke.

Mä alan pikkuhiljaa uskoa että toi koira on jotenkin päästään sekasin. Sain heti valitusta sen ulisemisesta täällä uudessa kämpässä. Lisäksi se on muutenkin vinkunut täällä erittäin rasittavalla tavalla lähes koko ajan. Ajattelin huomenna kun on palkkapäivä käydä ostamassa sen sitruunapannan sille. Se jos ei sitten auta asiaan niin eipä mulla varmaan ole muuta vaihtoehtoa kuin luopua tuosta koirasta. On kyllä outoa ettei se vaan totu tuohon yksinolemiseen. Se ulina alkaa heti kun lähden kotoa.

Tänään sitten tuli taas yksi ikävuosi lisää. Mittarissa on nyt sitten 31-vuotta. Jotenkin tuntuu että on pahempi kriisi tästä kolmeykkösestä mitä viime vuonna oli kolmekymppisistä. Tosin kun ajattelen itseäni ja tekemisiäni niin en kyllä uskoisi olevani 31v. Jotenkin tuntuu että taidan välillä olla lähempänä sitä kahtakymmentä. Niin älyttömiä juttuja tulee tehtyä.
Olen uutta kämppää kuvannut sen verran että olkkarista löytyy foto ja heitän sen kuvan tuonne. Käykäähän kurkkimassa jos kiinnostaa tietää millanen mun ajanviettohuoneeni on. Tällästä tällä kertaa. Moro!

-Ressuu