Kävin tänään istumassa 3,5tunnin session tatuoijalla ja nyt on uusi leima sitten otettu. Tuolla se komeilee yläselässä. Laitan huomenna ekan kuvan siitä tänne. Tällä hetkellä se on vielä kelmun alla ja otan sen pois vasta tuossa vähän ennen nukkumaan menoa joten nyt ei kuvia saa. Parin viikon päästä pitää mennä vielä noin tunnin ajaks nakutettavaks, tekee sillon viimeistelyn. Tänään tuli kipuraja vastaan tuossa kolmen tunnin jälkeen ja toisekseen selkä tihkutti jo verta sen verran että väri rupesi tulemaan sen mukana pois. Muutenkin kun olisi sitten parin viikon päästä joutunut sinne menemään niin päätettiin että tekee siinä sitten samalla loppusilauksen niiltä osin mitä tänään jäi tekemättä. Jotakin pieniä varjostuksia siihen vielä tulee, ei sen kummempaa.

Olen tässä viikon kohta kärvistelly flunssan kourissa, ei kiva. Kurkku etenkin on ollut ihan perkeleen kipeä. Kurkkukipu on kyllä yks vmäisimmistä kivuista mitä tiedän. Kuitenkin on pakko nieleskellä ja sitten kun se sattuu niin pirusti, syödäkkin on pakko vaikka mitään ei meinaa alas saada, ei kiva!

Olen tässä nyt ollut aika tiiviisti tekemisissä Ma:n kanssa ja taitaa kohta ruveta homma jo olemaan siinä pisteessä että mahdetaankohan me seurustella. Toisinaan minulla vaan tulee niitä tunteita yhä edelleen että ei, ei mitään seurusteluja vielä. Toisinaan sitten taas tuntuu siltä että miksikäs ei. Täytyis koittaa varmaan jotenkin saada päänsä ja ajatuksensa selvitettyä jotta vois lopettaa tämän jatkuvan arpomisen.

 

-Ressuu