Mietin pitkään että postaanko tänne edes tätä kirjoitusta. Sen takia kun nämä kirjoitukset ovat joka kerta lähes samanlaisia. Se taas johtuu siitä että koko elämäni tuntuu kulkevan vain samaa rataa. Viikon tapahtumat voisi jo maanantaina kirjoittaa etukäteen. Viikko töitä, lauantaina baariin, kännit ja aamulla heräät joku nainen vieressäsi.
Eilen kärvistelin pitkän työpäivän ajan että lähtisinkö baariin vai enkö. Sitten rupesi niin lahjakkaasti ottamaan kupoliin joten päätin lähteä. Ongelma vaan oli heikko rahatilanne. Siinä sitten parilta kaverilta lainaa kysyttyäni ja kieltävän vastauksen saatuani meinasin jo luovuttaa. Juoppohulluus vei kuitenkin voiton ja päätin exältäni kysäistä. Sieltä sitten tuli helpotus tilanteeseen ja taas mentiin radalle. No olihan tuosta edellisestä ryyppy kerrasta tällä kertaa sentään jo viikko.
Parissa baarissa käytyäni päädyin sitten taas tuttuun ja turvalliseen kantapaikkaani. Siellä sitten tovin oltuani tuli joku naikkonen mulle höpöttelemään. Tunnisti mut työstäni ja sanoi haluavansa mun mukaan. Juupa juu ja sitten sitä kun ihminen ei nykyään osaa ajatella muulla kuin alapäällään niin sen tietää mitä taas tapahtui. Seuraavaksi sitten varmaan tulee varoitus äänekkäästä seksin harrastamisesta. Voi jestas sentää mitä meteliä se naikkonen piti. Saa hävetä ainakin seuraavan viikon kun törmää naapureihin. Pitäsköhän mun ruveta jatkossa kysymään ennen kun näitä naisia kämpilleni roudailen että oletkos sä muuten kova ääninen?!!

Kaverini T on sitten viimein kotiutunut tänne Kuopion seudulle. Porukoittensa luona tosin nyt majailee mutta oli meillä tuossa vähän puhetta josko huomenna olis lähdetty baarissa pyörähtämään. Sawossa olis kuulema jotkut kuusenkaatajaisbileet. Mahtaiskohan tuolla olla porukkaa?!?
Tyttelikin on laitellu viestiä aina välillä mutta minulla hieman on tökkinyt se takaisin vastaaminen. Sitä kun tietää ettei hommasta mitään tule niin ei sitten ole oikein mielenkiintoa yhteyttäkään pitää. Jos nyt suorasanaisia ollaan niin sitä sai mitä halus ja sit mielenkiinto lopahti. Kuullostaa varmaan aika tylyltä mutta niin se vain on. Onneksi hänkään ei ole ilmaissut halua mistään sen kummemmasta joten sinäänsä sen asian suhteen kaikki on kunnossa.

Huomenna täytyis mennä alennusmyynnistä ostamaan pesukone kun täällä uudessa osoitteessani ei ilmeisestikkään ole pesutupaa lainkaan. Tosin kyllä mä muutenkin sen pesukoneen tarviin joten kai se on vaan hommattava. Rahatilanne vaan vai ole vieläkään täysin korjautunut niin en kyllä aivan satavarma ole onkohan minulla varaa. Eli olenko sitten viikon syömättä jos hommaan sen pesukoneen.
Mun Tarotin paitakin olis postissa. Täytynee huomenna sekin noutaa kun on palkkapäivä. Onneks se oli jopa aika edullinen bändi-paidaks. Nettiliittymäkin sitten aukeaa tulevalla viikolla joten ei tarvii enää puhelimen varassa olla. Kävishän tää näinkin mutta aika hidas vaan on jos kattelee vaikka jotain musiikkivideoita. Tästäpä sitten sellainen musiikkivideo tähän loppuun ja palataan asiaan.

-Ressuu

(Timo Rautiainen&Trio Niskalaukaus -Lintu, Kuopion viinijuhlat 2003, 18.1. ilmestyvältä Perunkirjoitus dvd:ltä)
Kuopio 2003: Lintu