Tänään onkin paljon tilitettävää. Ensinnäkin koulutuspaikkani ope kävi kattelemassa mites ne hommat sujuu. Ja kovastihan tuo kehuja antoi. Oli täällä sattumoisin lomailemassa ja päätti tulla kattomaan mitä mulle kuuluu.
Sitten vuokranantaja soitti ja pitäis kuulema muuttaa pienempään kämppään ensi kuun alussa. Jaahas! totesin siihen ja sanoin mutta kun en tiedä olenko heinäkuun loppua pidempään edes tässä kaupungissa. Sano et kyllä se nyt täytyis kuitenkin kun alunperin se asunto oli teille kahdelle myönnetty ja tarvitsevat isoja asuntoja. No minä sitten kyselin mitäs te tarjoatte? Siihen täti että olisi tuollainen 1h+tupakeittiö+sauna 45neliötä tuossa aikasta uudella asuinalueella. No sanoin että käyn kattomassa ja ilmoitan sitten huomenna mitä teen. Kai se täytyy sitten vaikka vaan kuukaudeksi sinne kamansa roudata. Onpahan ainakin sitten ensi kuulta halvempi vuokra.
No sit työhommista sen verta että ensi viikolla siirrymme sittenkin seuraavalle "tasolle". Eli rupeaa rahaa saamaan sit vähän paremmin. Täytyy sitten tilanteen mukaan kattella mitä tekee jatkossa mutta tällä hetkellä ajatuksena on tehdä hommia heinäkuun loppuun ja sit varmaan harkita sitä muuttoa Turkuun takaisin päin.
Kävin tänään ruokatauolla Anttilassa kattomassa josko olis löytynyt toista työpaitaa sieltä ja nimenomaan lyhyt hihaisena versiona näin kesää ajatellen. Eipä löytynyt mutta ostin sitten heräte ostoksena shortsit ja hienon t-paidan kun sain niin edullisesti. Ei kyllä olis ollu vara niihinkään mut oli niin kivan näköiset.
Viime yönä nukuin peräti viisi tuntia, juhuu! Aamulla tosin tuntui siltä kuin olisi nukkunut edellis yön 3,5tuntia vähemmän. Väsytti aivan pirusti. Tänään ajattelin jos kömpisi tuonne sänkyyn jo kymmeneltä kun joutuu taas niin pirun aikaisin heräämään.
Koira on ollut A:n vanhempien eilisen vierailun jälkeen ihan masennuksissa. Se piipittää vähän väliä ja käy nukkumassa ulko-oven edessä. Sit kun meen tupakille kattelee tuolta että näkyykö niitä. Näki eilen meinaan mistä ne läks.
Itsestäni (tai siis tilastani) sen verta että olen huomannu polttavani nykyään aivan helvetisti. Siis ei mitään rajaa! röökiä menee reilusti yli aski päivässä tai kotona polttelen sätkiä mut siis kuitenkin. Kai se on tämä helkkarin ahdistus mikä ajaa tupakille koko ajan. Huomenna ajattelin vetäistä kotikännit (taas). Eipä tuota ketään seuraksikaan ole joten joutuu itsekseen saunomaan ja ottamaan olutta. Päätin että en lähde sinne mökille kun jos sit iskee siellä kauhea ahdistus kun tulee muistot mieleen niistä asioista mitä A:n kans ollaan siellä touhuttu. Sit kun kuitenkin tulis otettua olutta niin ei pääsis edes pois sieltä korven keskeltä.
Joku kommentoija tuolla kirjoitti että "älä leiki marttyyria!"...hmm mitenkäköhän minä leikin marttyyria? Kaipuuni ja rakkauteni sekä kaikki muu on aivan aitoa. Ei siinä ole mitään marttyyrin esittämis tarvetta, prkl! Minkä sille voi jos toinen ihminen on mielessä ja jos rakastaa edelleen. Tälläistä tänään ja huomenna sit taas jotain uutta ja vanhaa. Mooro!

-Ressuu