Kirjoitin jo pitkän tekstin tänne mutta se katosi jonnekkin bittiavaruuteen. Nyt turvaan tämän kirjoitukseni siten että teen tän ensin wordpadillä ja liitän sitten blogiin.

En varmasti muista enää mitä kaikkea siinä alkuperäisessä kirjoituksessani oli mutta yritän nyt ainakin suurrimman osan tähän saada.
Tänään on ollut jotenkin hyvä päivä. Olen ollut pirteällä mielellä tänään toisin kuin niin monena muuna päivänä. Mitään erityistä syytä tähän ei mielestäni ole, jotenkin on vaan tuntunut pitkästä aikaa hyvältä. Muuten en sitten niin pirteä olekkaan ollu. Nimittäin se sama vaiva on vaivannut tänäänkin kuten niin monesti aiemminkin vapaapäivänä eli krapula. Tein eilen pienen budjetin baari kierroksenkin. Ja vaikka tosiaan olin pienellä budjetilla liikenteessä onnistuin samaan itseni niin päihtyneeseen tilaan etten juurikaan muista kotiin tuloani. Sen muistan että sain kuulla jonkin sorttisen avautumisen erään ihmisen toimesta ja vittuunnuin siitä niin että vaihdoin baaria ja sit vedin aivan järkyttävät persiit.

Piti siivotakkin tänään mutta yllätys yllätys enpä sitten jaksanut. Täällä meinaan pyörii ainakin miljoona koiran karvaa pitkin lattioita. Tuolla kaverilla kun sattuu olemaan talviturkin vaihto käynnissä. Onneks se on jo hieman helpottanut ja osittain varmaan senkin takia kun nypin sitä yksi päivä tuolla lenkillä käydessämme.

Nyt kun A:kin on tietoinen pankkilaina asiastani että miten se oikeasti meni niin voin sen kertoa täälläkin. Eli lainani takasi A:n äitee siis ex anoppini. En sitä häneltä pyytänyt tai edes kysynyt, vaan hän itse sitä ehdotti. Kysyin häneltä nimittäin neuvoja että mitä voisin tehdä kun sain sen uo kirjeen. Sitten kerroin myöskin ettei isäni ollut vastannut minulle mitään kun kysyin häneltä viestillä lainaa sitä auton vakuutusmaksua varten ja ettei vastannut mitään lainantakaus kyselyynikään. Täytyy sanoa että piti hetki miettiä voinko oikeasti ottaa ex anopilta vastaan tuollaista palvelua. Täytyy sanoa että tuollaisia ihmisiä on kyllä harvassa mitä hän on.

Sit tänään tapahtui yksi aika kiva juttu. En voi siitä kauheasti kertoa koska joku saattaisi sitten osata laskea 1+1=2 eli tajuta kenestä henkilöstä on kyse. Mutta tänään jutustelin ekaa kertaa mesessä erään ihmisen kanssa ja oli aika mukava keskustelutuokio. Harmi että se loppui aika lyhyeen kun hänen täytyi mennä. Niin ja vaihdettiin me numeroitakin. Mutta  kiitos kuitenkin (Tu) jutustelusta ja toivottavasti pian jatketaan siitä mihin jäätiin. Voishan sitä yrittää ensi viikolla vaikka nähelläkkin vai mitä?

Nyt tässä hieman naukkailen olutta kun sitä eiliseltä jäi ja saunakin on kohta varmaan löyly kunnossa joten rentouttava ilta tiedossa. Seura vaan puuttuu mutta siihenhän olen jo tottunutkin. Ajattelin ensin että teen tänäänkin sellaisen pienen budjetin baari kierroksen mutten taida nyt kuitenkaan viittiä. Suunnitelmissa oli mennä bussilla kaupunkiin ja tulla sitten yö-lähdöllä takaisin niin ei taksiin sitä rahaa uppoaisi. No ehkä nyt on kuitenkin parempi olla ihan vaan kotona. Tälläistä siis tänään täällä, palataan. Moikka moi!

-Ressuu