Taas on vierähtänyt muutama päivä viimeisestä kunnon päivityksestä ja olemme tänne Savoonkin ehtineet jo saamaan valkoisen peitteen maahan. Syy tähän hieman vähentyneeseen päivitystahtiin juontaa juurensa viikko sitten tiistaina tapaamaani tytteliin. Eli olemme viettäneet tässä jokseenkin tiiviisti aikaa yhdessä ja hän on ollut luonani useampana päivänä/iltana/yönä. Kiva kun on ollut unikaveri. Olen saanut paljon paremmin nukutuksi kun hän on ollut kainalossani. (välitarkistus mitä viimeksi olen kirjoittanut).
Juu no...hieman epäselvyyttäkin tässä jutussa tyttelin kanssa on kun hän saattaa muuttaa pois täältä Kuopiosta eli välttämättä tämäkään juttu ei sitten kauhean pitkälle kanna. Jos niin käy niin tää tyyppi on kyllä taas aika pettynyt mutta en ole vielä mennyt onneksi pistämään päätäni sekaisin hänen takiaan joten eiköhän siitä asiasta kuitenkin selvitä ihan kunnialla. Syy miksi kutsun tätä ihmistä tytteliksi on siinä että käytän täällä jo toisesta henkilöstä P lyhennettä joten sen käyttäminen ei tässä yhteydessä onnistu eli hän on vaan tytteli.

Se perkeleen sohva ei ole vieläkään tullu. Olen tässä nyt yrittäny soittaa sinne jo vaikka kuinka monta kertaa mutta ketään ei siinä puljussa tunnu kiinnostavan vastata puhelimeen. Ilmeisesti ihmiset valittaa niin paljon sitten puhelimitse ettei heitä enää kiinnosta kuunnella. Tää siis oli vain minun päätelmä asioista sen enempää tietämättä.

Töissä tässä olen taas painanut ja ihan ok on ollut eli tällä hetkellä ei nyt tunnu siltä että tartteis saikkua vaikka en nyt niin kauhean hyvin nukkunut olekkaan. Täytyis kyllä varmaan soitella sille lääkärille kun pari asiaa jäi hieman keskeneräiseksi.
Eka lainanlyhennyskin pärähti tänään lähteä tililtä ja rahatilannekkin on taas aivan sieltä itsestään mutta ei kai tässä sinnitellään nyt taas eteenpäin ja kohti ensi viikon tilipäivää. (Saatanan ärsyttävä naapurin piski on taas menossa ulos. Se on sellainen helkkarin räksy joka räkyttää kaikille koirille ja aina ulos mennessään räksyttää myös koko matkan tuolla rappukäytävässä. Ja onneks muuten pääsen tästä helvetin kyylä talosta ensi kuussa pois. Toivottavasti siellä uudessa on vähän järkevämpiä naapureita).

No vihdoin sain yhteyden sinne huonekaluliikkeeseen ja sohva sitten lopultakin saapuu huomenna, oujee kolme viikkoa alkuperäisestä aikataulusta myöhässä.

-Ressuu

Kipua, pelkää en
siedän sitä tiedän sen
mutta kun katson sua
mä olen poika hiljainen
kietoa, tahdon sinut
vällyihini nukkumaan
ettei sulle tulis kylmä
enää milloinkaan

nurkkaan tuulilasin kyyneleet
jääksi muuttuu niin kuin itsestään
ohi kiitää pellon pientareet
ja kylät joista kohta herätään

suru käy, kysymättä lupaa
pyytää istumaan
onko meistä toisiamme
silmiin katsomaan
sinä oot, pieni tyttö
joka oottaa peläten
jätät mulle pitkän pitkän
pitkän kaipauksen

nurkkaan tuulilasin kyyneleet
jääksi muuttuu niin kuin itsestään
ohi kiitää pellon pientareet
ja kylät joista kohta herätään

nurkkaan tuulilasin kyyneleet
jääksi muuttuu niin kuin itsestään
ohi kiitää pellon pientareet
tuun pimeästä aamun hämärään

nurkkaan tulilasin kyyneleet
jääksi muuttuu niin kuin itsestään
ohi kiitää pellon pientareet
tuun pimeästä aamun hämärään

kellot ehkä meille aikaa lyö
kuulkaa meidän pienet hyräilyt
rakastan sua tänään enemmän
kuin koskaan ennen sen nyt käsitän