Voi hitto että väsyttää ja kohta täytyis jo töihinkin lähteä. Kaikenlisäks työpäivällä pituutta mukavat 12tuntia. Olin yöllä koneen ääressä vielä joskus puoli kahden aikaan. Kuuntelin siinä musiikkia, selasin nettiä ja jutustelin L:n kans. Sit kun menin sänkyyn niin ei meinannut uni tulla millään. Kello oli herättämässä eka kerran ysiltä mutta enpä jaksanut nousta joten siirsin sen kymmeneen. Eli sellaisen puoli tuntia olen tässä nyt hereillä ollut. Kahvit kerenny hörppimään ja tupakilla käymään. Jaa niin ja maksoinhan mä tuossa pari laskuakin.

T:lle soittelin kans eilen (taas) kun oli vähän tylsää duunissa. Sillä alkaa loma parin viikon päästä ja tulee sit jossakin vaiheessa tänne Kuopioonkin. Sovittiin että nähellään sit vähän enemmänkin. T on kyllä hyvä äijä, se on aina jaksanu kuunnella mun juttuja oli sitten järkevää asiaa tai ei.

Eilinen työilta meni oikeastaan ihan hyvin. Ei ollut minkään asian kans ongelmia (niin kun ei ole ollut tähänkään asti). Mutta työstä ei enempää, valitan mut täällä en voi siitä kertoa.

Huomenna alkais viinijuhlat. Ajattelin jos parina päivänä pistäytyis siellä. Ensi viikolla on keskiviikko vapaa joten tiistaina voisi siellä ainakin käväistä. Esiintyjät silloin näyttäis olevan Sig ja Lauri Tähkä&Elonkerjuu. Ehkä sit vois nyt lauantaina käydä kans mut ihan vaan kuuntelemassa musiikkia (ilman juomaa) kun siellä olis Anna Abreu ja Suurlähettiläät tai sit menen vasta viikon päästä lauantaina kun esiintymässä on Anna Eriksson ja Uniklubi. En tiedä täytyy miettiä. Liikaa hyviä esiintyjiä tuolla ja kun liput on 20e/ilta niin ei kyllä viitsi kovin monena iltana käydä.
Jaahas nyt koiran kans ulos ja sit töihin. Moikka moi!

-Ressuu

***Muokkaus 11.00 uusia kuvia koirasta tuolla koira kuvat sivulla***