Olin saanut tänä aamuna sähköposti eräältä venäläiseltä tuttavalta joka yhdessä kaverinsa kanssa vieraili aina silloin tällöin meidän luona kun asuttiin A:n kanssa vielä Kuopiossa. Tämä samainen tuttava (jatkossa O) laittoi tuossa jo aiemmin viikolla mailia ja kyseli kuulumisia. Vastasin sitten hänelle siihen ja kerroin myös tilanteestamme A:n kanssa. Kerroin myös että asun nykyään taas Kuopiossa ja olisi mukava nähdä häntä pitkästä aikaa. No sitten tänään tuli vastaus joka oli tälläinen (nimet poistettu ja muutettu alkukirjaimiksi):

Hello, R!
 I'm very glad to you letter!

 It is a pity to me, that you with A do not live together, but is possible, it will be still good. Do not long, the life proceeds.
 I as before live in Karhumaki. I repave roads of Kareliya. It is a lot of work.
Now I do the visa to Finland. When dokuments will be ready, necessarily I shall arrive on a visit! We shall meet! Write. O.

Englanti mitä hän kirjoittaa ei nyt ole parasta mahdollista mutta asiat kuitenkin tuli selviksi. Hän on siis varmaan tulossa lähiaikoina vierailulle. Ihan mukavaa nähdä taas pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta lienee jo jotain 4vuotta. Joka joulu on kyllä kortti tullut, samoin kun sinnekkin lähtenyt ja soiteltukkin on aina välillä.