Ensinnäkin, pitäisi olla jo nukkumassa nimittäin kello herättää neljältä ja viime yönä uni ei tullut sitten niin millään. Nukuin sellaisia 10minuutin pätkiä ja sitten valvoin tovin jos toisen. Eli lievästi sanottuna taidan olla jopa yli väsynyt. Työvuoron ajan jaksoin kyllä olla yllättävänkin pirteä.

Tänään sain vihdoin vastauksen eräältä henkilöltä ja sen mukana hänen numeronsa. Ollaan nyt tässä viestitelty illan aikana. Ihan mielenkiintoinen ja varmasti tutustumisen arvoinen ihminen vaikuttaisi olevan. Mä vaan jotenkin sisimmissäni pelkään että taas tiputaan ja korkealta. No kai sitä saa ainakin toivoa jotain parempaa tähän elämäänsä, saa kai siitäkin voimia. Tän enempää en tästä tässä vaiheessa kerro mutta varmasti ainakin jotakin tulette vielä kuulemaan.

Huomenna sitten koittaa se päivä kun tää heppu menee kyselemään siitä tatuoinnista. Mitenkähän pian sellainen onnistuisi?! Toivottavasti pian. Nooh huomennahan se sit varmasti selviää.

T on palailemassa lapista ja soiteltiin tuossa tänään pariin otteeseen. Sovittiin että se tulee keskiviikkona tänne mun luo ja saunotaan sit siinä sekä otetaan kupponen jos toinenkin. Tietty se sitten matka jatkuu vielä illalla kaupungille menoa kattelemaan. Tän kylän tosin tuntien ei se meno mahda keskiviikkona mikään hillitön olla.

Viime postauksena unohdin mainita yhden aika hauskan/huolestuttavan asian. Vein lauantaina tuolta mun varastohuoneesta tyhjät pullot ja tölkit kauppaan. Kuukauden kertymä niitä siellä lojuikin. Saldo oli reilut 21euroa (121pulloa/tölkkiä), jessus! joukossa oli ainoastaan muutama limppari/vichy pullo kaikki muut olut/siideri/lonkku tölkkejä tai pulloja. Hitto mä taidan olla alkkis :)

Mut niinku mainitsin, aikainen herätys joten HYVÄT YÖT!

-Ressuu