En ymmärrä naisia, en sitten ollenkaan. Naiset on ihan outoja olijoita. Käväisin eilen sellaisella tunnin visiitillä kaupungilla. Ei oikein napannut olla pidempään siellä yksin. Tyttelin piti kyllä tulla sinne kans mut kun mitään ei kuulunut niin ajattelin lähteä jo yhden jälkeen bussilla kotia. No siinä bussissa sit kun olin puhelin soi, tytteli soitti ja kysyi missäs oot? Sanoin että olen jo kotia menossa kun susta ei mitään kuulunut ja kun olen niin väsynyt. Olinkin kyllä todella väsynyt, olinhan aamulla herännyt jo neljän aikaan.
Kohta sitten puhelimeeni pamahtaa tekstari jossa lukee "Kuitenkin olit jonkun typykän kanssa menossa...jotain kihertelyä kuulu taustalta...". Siis mitä hittoo!?! Toinen on muuttamassa Kuopiosta pois ja hänen mukaansa meidän ei kannata ruveta seurustelemaan tai mitään sen kummempaa mut sit tulee tälläinen viesti! En todellakaan ymmärrä, miten ihmeessä voi olla mustasukkainen jos meidän välillä ei kerta ole mitään??? No jokatapauksessa ihan yksin olin kotia menossa ja laitoinkin takaisin päin viestin asiasta.
Tänään tytteli tulee kyllä taas luokseni.

Kämppäni sisustus on tässä hieman uusiutunut viime päivinä kun se sohvani viimein saapui ja lisäksi hommasin tuossa uuden sängyn kun entinen veteli sekä rungon että patjojen osalta viimeisiään. Täytyy koittaa laittaa sisustus uudistuksista kuvia tuonne.

-Ressuu (musiikkia) ja tästä lisää.