Yeah, tuli vedettyä eilen oikein kunnon koomat. Ihan kotona kaljaa ryypiskelin ja taisinpa muutaman vodka paukunkin tehdä. Tänään sitten aamulla heräsin joskus kymmenen aikoihin siihen kun puhelin soi. Ajattelin että enpä jaksa vastata, soittakoon uudestaan tai sitten jos on joku tuttu soitan myöhemmin takaisin. No se helkkarin puhelin huuti keittiön pöydällä melkein koko biisin loppuun asti eli sillä soittajalla oli ilmeisesti tärkeääkin asiaa mutta enpä siitä huolimatta jaksanut nousta sängystä vastaamaan. Noh sitten vierähti joku reilu puoli tuntia ja ovikello soi. Mietin vaan että no voi helvetti kuka nyt tähän aikaan lauantai aamuna sieltä olis tulossa. Ja enpä jaksanu nousta avaamaan ovea, hyi minua. Sitten kun viimein jaksoin kömpiä sängyst ylös avasin koneen ja menin nettiin kattomaan että kukas se soittaja oli kun numero oli mulle vieras. No sehän oli ollut sähköfirmasta eli olis varmaan ollu tulossa laittamaan noita kattolamppujen rasioita kun täältä puuttuu niitä. Eikö helkkari niillä ole parempaa aikaa kun lauantai aamuna olla ihmisiä kiusaamassa kun toisilla on krapula. No tulkoon joskus sit uudestaan, en jaksa soittaa takaisin päin sinne.
A:kin laittoi eilen illalla viestiä oli ollu iltavuorossa töissä ja sit ilmeisesti päätti kysellä mun kuulumisia. Ihan kiva, ilahduin siitä. En tosin oikein muista mitä mä hälle takaisin tilitin?! toivottavasti en mitään ikävää ainakaan. Mulle ei ole päällä tuossa puhelimessa se että lähetetyt viestit tallentuis. Mut A:n viesteistä (kaksi laittoi) sen verran vielä että kyseli olenko muuttamassa Turkuun takaisin kun äitinsä oli hälle siitä maininnut. Muistaakseni vastasin siihen että näin olen asiaa ajatellut. Mitäköhän A mahtaa ajatella siitä jos ja kun takaisin sinne muutan?! Itsellänikin on hieman ristiriitaiset ajatukset siitä, tai siis ei siitä muuttamisesta vaan siitä että miten pystyn sitten pitämään itseni kurissa etten häiritse A:ta kyläilyilläni koko ajan. Voihan se olla että hän ei minua halua elämäänsä silleen aktiivisessa muodossa mutta toisaalta edelleen ajattelen sitäkin että jos hän huolisi mut takaisin (se olisi se paras vaihtoehto).
Joo sellaista tilitystä. Kattelin tuossa blogini tilastoja ja ilokseni huomasin että mulla on viikossa 48 lukijaa, oho! pari lisää ja 50 tulis täyteen, se olis jo juhlan paikka :). Kaksi tilaajaakin näyttää olevan, toisen melko varmasti tiedän kuka hän eli soolomamma tai ainakin luulen niin. Toinen sitten on arvoitus (mahtaisikohan joku tunnustaa?)
Pitäisi taas siivotakkin täällä mutta ajattelin etten tätä vapaata viikonloppuani uhraa siihen hommaan joten olkoon. Siivoan sitten viikolla joku päivä töiden jälkeen. Sen sijaan ajattelin tänään asentaa autoon paikoilleen tuossa pari päivää sitten ostamani soittimen. Löysin senkin edullisesti alennuksesta. On joku poituva malli niin oli "sika halvalla". Olen itseasiassa tehnyt viime aikoina niin hyviä löytöjä alennuslaareista että en muista edes milloin olisin omasta mielestäni tehnyt yhtä onnistuneita hankintoja. Jooh, pitäisi käydä taas tänään shoppailemassa. No ei vaan ruoka kaupassa pitäisi pyörähtää kun on kaikki sapuska loppu tuolta kaapista. Mietin vaan että mihinkäköhän aikaan sitten uskaltaisi auton rattiin hypätä ettei olisi pelkoa promilleista?! Ei todellakaan kaiken tämän muun paskan lisäks ole varaa menettää korttia minkään krapula huurujen takia. Jeps, kiitos ja näkemiin taas!

-Ressuu