No niin olen tänään sitten urakoinut oikein todenteolla. Ensin kävin talopesulassa pesemässä pari koneellista pyykkiä. Tutustuin siihen pesulaan tosin jo eilen kun pesin silloinkin pari koneellista. Eli nyt on sitten taas puhtaita vaatteitta. Tuli työvaatteetkin pestyä siinä samalla, olivatkin jo pesun tarpeessa. Sitten päätin imuroida ja pesimpä vielä lattiatkin. Joten nyt kelpaa taas vähän aikaa olla. Huom! todellakin vähän aikaa kun parin päivän päästä taas varmaan pyörii koirankarva palleroita pitkin lattioita ja lisäksi löytyy kuraisia tasun jälkiä. Ajattelin vielä vaihtaa sänkyyn lakanat niin on sitten mukavampi nukkuakkin. Huh! mikä homma.
Tänään niinkuin eilenkin ajattelin viettää ihan koti illan. Toki varmaan tulee muutama olunen otettua ja etenkin jos sitä vaikka saunois. Mietin tuossa siivotessa taas A:ta. Mietin sitä että mitenkäköhän jos hän päättää lähteä baariin pyörähtämään. Tunnen A:n sen verran hyvin että herkässä tilassa ollessaan (varmaan tämän meidän jutun takia hän ei kuitenkaan ihan normaali ole) hän on helposti vietävissä/vieteltävissä. Joku mies jos hälle sanoo pari kaunista sanaa niin voi hän olla myyty ja siten helposti hyväksikäytettävissä. Anteeksi vaan A jos satut lukemaan tämän. Niin se vaan on! Olet niin herkkä ja haavoittuvainen ihminen sekä luotat joskus muihin ja heidän tarkoitusperiinsä liian herkästi. Mutta se siitä.
Eilen töissä oli työparina loppu illasta ihan järkky tyyppi. Jumalauta se puhua pälpätti koko ajan ja ei siltä saanut suunvuoroakaan kuin parin sanan verran kerrallaan. Se tilitti suunilleen koko elämänsä siinä parin tunnin aikana. Jumaliste jos tilanne olisi vähän toinen olisin sanonut sille jo että turpa kiinni. Hermo meinas mennä! PRKL. Kyselin eilen kans pomolta että mitenkäs harkittaiskos me siirtymistä jo seuraavalle tasolle näissä mun työhommissa. Sanoi keskustelevansa toisen pomon kans tilanteesta. Mut siitäkään ei sen enempää, kuten tiedätte en työ asioista täällä tilitä mitään sen kummempaa, enkä edes voisikaan.
Ahdistus vaivaa yhä edelleen ja sen varmaan eilisestä postauksesta pystyi lukemaankin. Tuntuu vaan ettei mikään asia tässä elämässä ole kohdillaan. Se iso osa tästä palapelistä puuttuu ja ilman sitä siitä ei saa kokonaista.

Tämä tässä nyt, illalla ehkä palaan jos jaksan/jos kiinnostaa. Nyt ei kiinnosta mikään.

-Ressuu