Niin pitäis olla jo nukkumassa kun aikainen herätys mutta tässä sitä vaan koneen ääressä istutaan ja kirjoitetaan blogia. Tuntuu ettei nukuta niin piti hieman vielä ruveta vuodattamaan.
Tajusin tuossa juuri että enpä ole syönyt tänään muuta kuin yhden lihapiirakan. Tosin eipä kyllä ole ollut nälkäkään. Ostin tuolta kaupasta pitsan tullessani mutta tuolla se edelleen jääkaapissa kököttää. No jugurtin kuitenkin tässä vedän naamaani.
Mietin ajellessa sellaistakin että onkohan mun kulta löytänyt/törmännyt johonkin parempaan ja sen takia meillä nyt sitten meni homma poikki!? Muistaakseni tuossa viime kesänä tilittelin tänne siitä kun hänellä oli toinen. Olisikohan niin että se ihminen nyt sitten veti kuitenkin enemmän puoleensa. No ei siitä sen enempää kun en kyllä oikein usko tohonkaan.
Ties kuinka monetta kertaa tätä samaa jauhan mutta kyllä tunne on aivan helvetillinen kun tietää menettäneensä sen ihmisen jonka tunsi olevan itselleen oikea ja jonka kanssa olisi voinut elää elämänsä loppuun. Jos satut lukemaan tätä (kultani siis) niin sanon sen nyt vielä kerran: En tule koskaan löytämään sitä rakkautta mikä minulla oli sinua kohtaan ja on yhä edelleen. Jotain muuta voi löytyä mutta ei näin vahvaa.
Nyt hyvää yötä kaikki maailman lapsukaiset, itken itseni uneen.