Jooh tuli taas todettua että maanantai on tosiaan viikon p*skin päivä. Töissä sattui pieni haveri, ei tosin minusta johtuva mutta kuitenkin ikävä tapaus. Täytyy huomenna ensimmäisenä mennä pomolle kertomaan tapahtuneesta jotta ovat perillä tilanteesta siellä toimistopöydän takanakin.

On taas pieni tovi vierähtänyt siitä kun viimeksi sain tänne jotain raapustettua. Helsingin kaverini tulee taas tällä viikolla käymään täällä kun käy työhaastattelussa samaan firmaan missä minä olen töissä. Juu meistä tulee ilmeisesti ensi vuoden alusta työkavereitakin sit. Ihan kiva! Lauantaina tuli pyörähdettyä erään työkaverin ja sen pikkuveljen kans baarissa, M oli myös hetken aikaa meidän seurassa ennen kuin lähti jonnekkin selvittämättömille omille teilleen. Siinä sitten yöllä kävin pitsan hakemassa ja suunnistin kohti taksi jonoa. Totesin että ei helvetti jos tuohon jään seisomaan en ole ennen kuutta kotona. Nerokkaana poikana sitten otin puhelun S:lle (pitkä aikainen kaverini, siis jos en ole hänestä maininnut aiemmin) sillä toiveella että on töissä. Siis taksia ajamassa. No onneksi oli sillä en yhtään tullut ajatelleeksi että sehän olisi voinut olla nukkumassakin :) No kerroin tilanteen ja hän lupasi poimia mut viiden minuutin päästä kyytiin. Eli pääsin sit pikaisesti kotia. Hyvä niin!

Olen tässä nyt muutaman kerran tän erään naisen kans jutustellut mesessä mut vieläkään ei olla tavattu. Toiveissa se ilmeisesti molemmilla olisi kuitenkin joten jospa se tässä vielä lähiaikoina järjestyisi. Vaikuttaa tosi mukavalta ihmiseltä ja toivon todella että nähdään pian jotta voidaan tutustua paremmin. Tämä henkilö on 24-vuotias ja hänellä on puolitoista vuotias poika, yksinhuoltaja sattuneesta syystä jonka jätän nyt kertomatta koska se ei olisi mielestäni tässä tapauksessa asiallista. Todella mukavia juttu hetkiä meillä on joka tapauksessa ollut ja molemmat on toistensa kuvatkin nähny joten ulkonäöllisiä pettymyksiäkään ei siis ole tiedossa. Odotan kovin tapaamista.

Hitto mä oon nähny viimeisenä kahtena yönä ihan hämäriä unia. Tai itseasiassa ne unet on olleet lähes identtisiä. Eli kahtena yönä peräkkäin olen nähnyt unta siitä että täällä Kuopiossa tippuu lentokone maahan. Siis eri yönä eri lentokone. Viime yönä sit kun heräsin siihen kun se kone oli tippunut mietin että ei hitto tämä ole mahdollista joko taas. Siis luulin että oikeasti lentokoneet oli tippunu. Hyvä etten syöksynyt keskellä yötä netin ääreen tarkistamaan että onko kone tippunut eilen ja onko tänä yönä taas tapahtunut uusi onnettomuus. No enhän minä siinä sitten hetkeen unta saanut kun pääni puhki mietin et mitä hittoo täällä oikein tapahtuu. Uskallankohan mä enää lentää ollenkaa jos nää oli jotain enneunia vaikka en itse niissä koneissa ollutkaan. Onkohan muhun iskeny juoppohulluus?!?

Tällästä täällä hetkellä, nyt on pakko painua nukkumaan (toivottavasti lentokoneet ei tänä yönä kummittele mun unissa) jotta jaksaa aamulla taas töihin raahautua. Asiaa varmasti vielä olisi mut jospa jatkan huomenissa sit. Öitä >3

-Ressuu