Tässäpä sitä on nyt kolme päivää töitä taas painettu ja ei sitten ole ehtinyt tännekkään mitään päivittää. No ei tosin olis kauheasti mitään kirjoitettavaa ollutkaan kun mitään siis yhtään mitään ei ole tapahtunut. Eli suoraan sanottuna minulla on ollut aivan helvetillisen tylsää. Raha tilannekkin on niin huono ettei edes voi tehdä mitään kivaa. Hyvä että voi edes syödä eli kaikki muu on siis unohdettava.
No nyt sentään taas lipailivat halvempaa asuntoa minulle joulukuun puolivälistä mutta saa nyt nähdä millanen se on kun käyn sitä katsomassa. En (vaikka kuinka tilanne on huono) muuta ihan mihin tahansa roskaluukkuun.

Sain tänään töissäni neuvoteltua itselleni uudet työjärjestelyt ja olen todella tyytyväinen niihin. Ei enää v.mäisiä vuoroja, jee!
T kävi eilen illalla saunomassa mun kans ja oli muutaman tunnin siinä kyläsillä. Hauskoja juttuja taas riitti ja kovasti ootellaan sitä kun äijä tulee tänne. Saattaa olla että tulee jonkun kerran lähdettyä yhdessä baanalle sitten.

Taas vaihteeks on ollut sellaisia ajatuksia että ollappa toinen ihminen tässä kanssani elämässä tätä elämää. Näitä ajatuksia tulee aina sillointällöin ja sitten taas seuraavalla viikolla ajattelen että nyt mennään sinkkuna ja kovaa eikä edes mietitä muuta. Nyt sitten kun on taas tässä ollut vähän hiljaiseloa kaiken suhteen sitä on ruvennut toivomaan toista ihmistä näihin neliöihin. Ensi viikolla voi olla taas etten välitä mistään mitään. Mutta on se vaan niin tylsää nukkua yksin...biisi TÄSTÄ.

-Ressuu

ps.Ja perhanan sohva ei oo vieläkään tullut...huomenna kyllä soitan sinne. PRKL!!!