Mahtaakohan kukaan enää kohta lukea tätä blogia kun tilitys on niin kauheaa luettavaa varmaan. Ja kyllä tiedän että jotkut tätä lukee koska laskuri raksuttaa eteenpäin. Ja hyvä A (kultani) kun näköjään sinäkin luet näitä vuodatuksia muista se ettei tekstit ole suoranaisesti sinulle kirjoitettuja vaan ihan yleisesti kaikille. Toki sustahan/meistähän näissä teksteissäni puhutaan.
Joo mutta asiaan jälleen yksi itku kohtaus takana ja kun se helpotti rupesin miettimään olenko sitten aamun ruokapaussin syönyt mitään ja muistin että en ole. Lämmitimpä siinä sitten mikrossa lihapiirakan kahdella nakilla. Oujee! Josta tulikin mieleeni kun kävin tänään kaupassa...hitto en osannut osaa sieltä yhtään mitään (tai siltä se ainakin tuntui). Aiemmin kun on aina tullut kahdelle hankittua pöperöt niin pelkästään itselleen ei osannut päättää mikä olisi järkevintä. Sen totesin heti alkuunsa ettei voimat riitä ruuan valmistamiseen joten otin sellaista minkä saa mikrossa lämmitettyä.
Tossa sitten erään kaverin kans jutustelin puhelimessa ja keskusteltiin tästä minun tilanteestani. Siinä sitten ihmeteltiin yksissä tuumin että minkä takia ero tuli jos kuitenkin molemminpuolin rakkautta yhä kuitenkin löytyy. Ei löydetty järkevää selitystä. Sellainen ajatus kaverilla putkahti mieleen että oli joskus kuullut jostain parisuhteen olevan kovimmalla koetuksella 6-7 vuoden välillä ja jos siitä selviää niin selviää kaikesta muustakin. Totesin kuulleeni saman (ja niinkun olen tännekkin jo kirjoittanut).
Nyt lämmitin saunan kun ajattelin että se piristäisi mutta ei tunnu auttavan sekään. Senkin kun on tottunut tekemään toisen kanssa.
Kohta pitäis varmaan lähteä viemään tuo masentunut koira ulos ja painua pehkuihin kun herätys on ihanasti 4.45 :( voi tsiisus sentään. Millonkohan olisin viimeksi tohon aikaan sängystä ylös noussut. Toivottavasti edes se uni tulis nyt heti kun sängyn pohjalle painuu.
Kaikki koiran lelutkin jäi A:n luo joten sillä taitaa olla vähän tylsääkin täällä päivisin yksinään. Ostin kyllä parit puruluut sille mut muuhun ei sitten oikein varaa ollutkaan kun on edelleen nämä rahat vähän tiukilla. Tänään kaiken lisäks sain kuulla että en saa edes asumistukea kun tulot tulee sitten jatkossa olemaan niin suuret.
Nyt vielä löylyyn, vuodatus jatkunee taas huomenna. Bye Bye!