Parin päivän tauon jälkeen päivitystä taas tänne blogiin. Eilen oli aivan helkkarin paska duuni ilta. Harmi kun ei voi vaan kertoa. Olisi kyllä paljonkin siitä sanottavaa. Huomenna on niin ankea työvuoro ettei mitään rajaa. Töihin yhteentoista aamupäivällä ja pois pääsen 22.30 eli siinäpä se päivä meneekin sitten täysin. Hohhoijaa!

Torstaina käytiin kaverin kanssa hieman baarissa pyörähtämässä. Tällä kertaa tämä sankari onnistui vetämään niin tukevat humalat että meinasi kotiin tullessa sammua taksiin. Seuraavana aamuna olikin sitten oli sen mukainen. Onneksi helpotti ennen töihin menoa tai itseasiassa kaikilta muilta osin paitti että vatsa oli aika heikossa hapessa.

Muuten (siis noiden työ juttujen lisäks) ei ole oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä. Sitä samaa vaan mitä tässä jo pidemmän aikaa. Eli töitä, töitä ja töitä sekä välillä vähän vapaata ja baariin tai sitten tylsistyn täällä kotona.

Eipä päässy Kuopio rockissakaan käymään kun töissä meni nämäkin päivät. Tosin jos nyt oikein muistan ei siellä tainut kauheasti minua kiinnostavia bändejä/artisteja ollakkaan. No jos sitä lähiaikoina pääsis vaikka jollakin hyvällä keikalla käymään.

Muuten rupeaa silleen asiat olemaan järjestyksessä kun vaan pääsis eroon tylsyydestä joka iskee aika ajoin kun kotona ittekseen möllöttää. Eli siis seura kelpais! Pitäisköhän hommata alivuokralainen niin olis ainakin joku täällä aina seurana kun töistä itsensä kotiin raahaa. Tämmöttäs tänään, katotaan mitä huominen tuo tullessaan! Öitä!

-Ressuu