Tänään ei tunnu yhtään hyvältä. Otin eilen kotona kuppia ja M kävi kaverina saunomassa. Sitten kun en kerta tämän heikon rahatilanteen takia baariin seuraa päässyt etsimään niin päätin etsiä sitä netistä. No chatistä sit houkuttelin yhden "naisen" tänne luokseni. Molemmille oli selvää että mitään muuta ei tule tapahtumaan kuin se että pannaan ja sitten aamulla sanotaan moikka. Näin sitten tapahtui ja nyt tuntuu oikeastaan todella paskalta. Olen miettinyt että mikä hiton pakottava tarve mulla on koko ajan vaan "panna"?!? Millään muulla ei tunnu olevan mitään väliä. Oikeasti kuitenkin haluaisin löytää jonkun pitempi aikaisen mutta sitten teen ihan päinvastoin ja etsin vain yhden illan seuraa.

Sain myöhään eilen myös puhelun työkaveriltani P:ltä joka oli baarissa. Oli törmännyt yhteen meidän "työkaveriin" (tekee eri hommia mitä me) ja se oli sanonu olevansa kiinnostunut musta. No tää kyseinen henkilö laittoi siinä sit vielä yöllä muutaman viestinkin ja kertoi että haluaa tavata. Olen vähän varauksellinen tän asian suhteen. Kuitenkin homma sitten menee niin etten taaskaan löydä itsestäni sitä puolta joka haluaa seurustella ja sitten kun hommat muuten etenee tiettyyn pisteeseen niin onpas kiva sit törmätä harvase päivä tuolla työpaikalla. Kuitenkin vielä rupeaa jotkut jututkin juoksemaan ja kellään ei oo mukavaa. Miks tän elämän pitää olla niin helvetin vaikeeta?!?

Olen yhä kiinnostunut J:stäkin mutta jotenkin musta tuntuu ettei se homma kyllä tunnu etenevän yhtään mihinkään. Emme ole vieläkään nähneet, viime viikonloppunahan meidän piti mut se teki oharit. Nyt hän ilmeisesti tänään haluais baaris nähdä mutta mähän en ole mihinkään lähdössä joten se jäänee tältäkin kertaa.

Ma valitteli viimeks kun nähtiin etten halua häneltä muuta kuin sitä ja että hän tykkää musta niin kovin. En osannut sanoa silloin hänelle yhtään mitään. Enkä osaa vieläkään sanoa tai ehkä en vaan pysty sanomaan. Mieli tekisi sanoa että oikeassa olet mutta toisaalta välillä taas tuntuu etten pelkästään sitä haluakkaan vaan jotain enemmänkin. Tosin tällä hetkellä ei taas yhtään tunnu siltä että haluaisin enemmän.

Onneksi H:n kanssa kuviot on selvät. Ainakin luullakseni. H ei kuvittele että haluaisin alkaa seurustelemaan ja molemmat ollaan ilmeisesti ihan tyytyväisiä tilanteeseen jossa näemme silloin tällöin ja otamme kuppia, saunomme ja panemme. Kerro H ihmeessä jos olen väärässä.

Mutta nyt raahaan itseni koiran kans raikkaaseen syysilmaan ja yritän saada taas jotain järkeä tähän päähäni taottua. Morjens!

-Ressuu