Työputken (6päivää) viimeinen iltavuoro on sitten tänään ja jee viikonloppu vapaa. Ensin oli tarkoitus mennä nyt viikonloppuna moikkaamaan A:n vanhempia niitten mökille mutta joudun sen reissun kyllä ihan taloudellisista syistä jättämään väliin. Pitää nimittäin ajatella sitäkin ensi viikon reissua Turkuun ja niitä kustannuksia mitä siitä aiheutuu. Kun ei tuolla viikon palkalla mikä nyt tuli kauheasti juhlita. Ei siis koiruus saa lelujaansa mitkä unohtuivat sillon "joskus" muuttaessani vieläkään.

Odotan että josko se Turussa käynti avais minulta tämän lukon päässä. En nimittäin vaan osaa päättää mitä teen näiden asioiden kanssa. Toisaaltahan minua ei mikään täälläkään sido että siinä mielessä vois aivan hyvin muuttaakkin. Sen tosin tiedän että mikäli muutan ei tähän nykyiseen työpaikkaani varmasti paluuta ole enää koskaan.

Mun uus puhelin ei ole tullut vieläkään. Laitoin sinne asiakaspalveluun jo sähköpostia tuossa keskiviikkona mutta en ole saanut vastausta. Taidanpa tänään soittaa sinne. Mitenkähän kauan mä olen sitä jo odottanut, prkl!

Huommenna täytyis varmaan siivota ja pyykätä kun on jäänyt nekin hommat vähän niinku tekemättä turhan pitkäks aikaa. Piti jo viime viikonloppuna siivota mutta enpä sillo sit jaksanu. Toista kertaa en voi kyllä enää luistaa siitä hommasta tai tää kämppä muuttuu kaatopaikaks. Mut nyt tää menee koiran kans päivä kävelylle ja käy samalla reissulla ostamassa maitoa jotta saa kunnon kahvit juotua ennen töihin lähtöä. Oli maito taas päässy hiukka vanhaks menemään. Moikka!

-Ressuu