No joo uusi vanha auto on nyt sit alla. Toivottavasti ei ollut paska ostos mutta se selviää sitten ajan kanssa. Tosin kun musta on kyse niin sen tietää että jokuhan siinäkin vielä menee puihin. Nimittäin kaikki asiat mun elämässä on tuntunut menävän puihin. Se että A:n tapasin silloin joskus ja olin hänen kanssaan tuon 6.5vuotta ei on niitä harvoja hyviä asioita minun elämässäni. Tosin senkin onnistuin sitten tupeltamaan ja sekin siis meni puihin eli suomeksi sanottuna vituiks.
Mietin tuossa aiemmin illalla hieman asioita ja päätin että kunhan nämä työhommelit on täällä valmista kauraa muutan takaisin Turkuun. Tämä kaupunki ei oikeasti anna minulle mitään sen olen tässä kolmen viikon aikana huomannut. Ei täällä edes ole mitään. Turussa sentään on aina menoa ja meininkiä toisin kuin täällä perähikiällä. Osittain muutto takaisin Turkuun johtuu myös A:sta mutta vain osittain. Vaikkakin kovasti yhä toivon että voisimme palata yhteen ja rakentaa onnellisen liiton, mennä naimisiin ja tehdä lapsia. Pää syy on kuitenkin se että olen liian vieraantunut tästä kaupungista. En osaa enää elää täällä. Ihmisetkin tuntuvat ihan kummallisilta ja kaikki nämä paikat mitä täällä on muistuttaa vain kaikesta paskasta mitä täällä on tullut koettua. Eli ei hyvät lähtökohdat täällä elämiseen.
Sitten mietin tuossa hieman sitäkin että mahtaakohan A olla löytänyt jo jonkun uuden miehen. Sitä sitten häneltä kyselin kun mielestäni siihen vastauksen ansaitsisin. En nyt saanut ihan selkeää vastausta mutta käsitin nyt kuitenkin ettei hällä ole mitään sellaista menossa. Sanoisin että aika kummallista olisi jos kuuden vuoden seurustelun jälkeen parissa viikossa hyppää jonkun uuden matkaan. Ei se kauhean hyvältä kyllä edes häntä ajatellen tuntuisi. Tosin mekinhän aloitimme seurustelun oikeastaan jo siinä vaiheessa kun hänellä oli vielä entisen kans suhde laittamatta poikki. Eli ei kauhean hyvät lähtökohdat sinänsä.
Toivoisin kuitenkin että A tekisi niin kuin minäkin tässä teen eli miettisi tätä tilannetta nyt kaikessa rauhassa ja sitä että voisiko meillä olla vielä yhteistä taivalta kuljettavana. Koska jonkin aikaa erossa olo toisesta voi tuoda sen toisen ihmisen aivan uusin silmin nähtäväksi. Ja sitä voi todeta että ehkä hän oli kuitenkin se hyvä tyyppi minulle vaikka hänessä vikoja onkin. Sillä kaikissa meissähän vikoja on mutta ainahan niille asioille voi tehdä jotain ja siten muuttaa tapojaan. Niin kuin tuossa eräässä kortissa mikä on blogini laatikossa lukeekin "joka ei virheitä tee ei tee mitään muutakaan".
Mutta ei tässä nyt tänään enää sen kummempia painun maate.

-Ressuu