Tälle herralle sitten sattui ja tapahtui taas viikonloppuna. Perjantaina käväisin baarissa ja tuli vedettyä oikein kunnon kännit. Eli se siitä illasta sitten tai no törmäsin mä siellä siihen ns. työkaveriin mutta tällä kertaa jätin väliin yöseuran ottamisen.
Lauantaina sitten kävin tekemässä hieman ylitöitä eli baari-ilta jäi väliin vaikka alunperin minun piti lähteä P:n ja muutaman muun mukaan. Raha kuitenkin houkutteli enemmän joten päädyin menemään töihin. Tytteli tuli kuitenkin luokseni yöksi lauantaina (siis tämä P:n järjestämä sokkotreffi tytteli jonka kanssa nyt ollaan muutaman kerran nähty ja paneskeltu). Oli aika virkistävä kokemus sekstailla välillä selvinpäin tai niin ettei ollut edes krapulaa.
Noh heitin tyttelin kotiinsa sitten siinä päivällä ja sitten seuraani liittyi eräs M jonka bongasin tuolta netin ihmeellisestä maailmasta jo joskus ajat sitten mutta enemmälti jutusteltiin vasta perjantaina. Käytiin tämän M:n kanssa koirapuistossa ja sieltä kotiin paluu matkalla poikkesin sitten lähikauppaan. Ostin sieltä hieman olutta ja lonkeroa ja taas ruvettiin kupille. Jutusteltiin monta tuntia siinä M:n kanssa ja tuntuu että meillä ajatukset ainakin synkkaa aika hyvin. Mutta enpä mä taaskaan itselleni onnistunut löytämään sitä hieman lähempänä omaa ikääni olevaa seuraa. M:kin on nimittäin vain 22v. No hän oli selvinpäin ja mä kiskoin naamaani juomaa. Ajattelin sitten viimeisellä bussilla suunnistaa kohti keskustaa. M:n saatteli mut bussille ja lähti itse kotiinsa.
Kaupungissa suunnistin kantapaikkaani jossa törmäsin yhteen kaveriini. Hänen ja veljensä kanssa istuttiin siinä sitten iltaa kunnes baari tiskillä ollessani tunsin kun joku puristi mua persiistä. Käännyin kattomaan ja P:hän se siinä oli siis tämä tytteli jonka kanssa olin sillon marraskuussa ja joka muutti sitten toiselle paikkakunnalle. No siinä sitten hetki juteltiin ja ei mennyt kauaa kun oltiin toisissamme kiinni. Pitihän se sitten kysyä että no lähdetkös mun mukaan. Vitsi mä oikeesti tykkään siitä ihmisestä. Tuli sitten taas yritettyä vaikka mitä konsteja että saisin hänet muuttamaan tänne takaisin. Ilmeisestikkään sillä ei kyllä sitten ollut mitään vaikutusta. No tunteet oli kuitenkin taas pinnassa ja sen lisäksi että aamulla selvittiin nukkumaan vasta hieman ennen kuutta päädyttiin vielä herättyämmekin muistelemaan "vanhoja". Ei vaan pysty käsittämään näiden kaikkien sekoilujen jälkeen miten hyvältä se oikeasti tuntuu peuhata peiton alla sellaisen ihmisen kanssa johon on tunteitakin. Äsken sitten heitin hänet kaverinsa luo ja enpä taas tiedä millon tavataan. Toivottavasti pian ja ehkä hän saattaisi vielä muuttaa mielensä senkin asuinpaikan suhteen. Täytyy vaan toivoa.

Tällästä tekstiä taas. Tämä mun blogi rupeaa pikkuhiljaa näköjään muuttumaan jonkinlaiseksi seksi blogiksi. Kaukana on ne päivät kun kirjaimellisesti vuodatin tänne kyyneleitä, ne päivät kun elämä potki päähän ja tuntui ettei mistään tule mitään. Sellaisia kirjoituksia ei enää vaan ole aiheellista kirjoittaa kun ei tunnu siltä. En tiedä kiinnostaako ketään enää nämä nykyiset kirjoitukseni mutta aivan sama. Kirjoitan nyt niin kuin aina ennenkin juuri siitä mitä elämässäni tapahtuu ja mitkä ovat tunnetilani juuri tällä hetkellä.
Kohta täytyis ittensä raahata taas töihin. T:kin on nyt sitten virallisesti aloittanut samassa paikassa työt mitä minä ja on siis täysipäiväisesti täällä Kuopiossa. Jossain vaiheessa sitten varmaan rupeaa majailemaan täällä mun luona. Ihan kiva, onpahan sitten ainakin seuraa siis muutakin seuraa kuin satunnaisia naisia joiden kanssa panee. Ja hyvähän se äijäjuttujakin T:n kanssa jauhaa. Jepulis nyt suihkuun ja sitten valmistautumaan töihin. Moi moi!

-Ressuu