Otsikko kertoo kyllä kaikki tunnot mitä tällä hetkellä on.
Kävin tuossa koiran kans käppäilemässä ja sen jälkeen laitoin sen auton takapenkille. Ajeltiin siinä sitten ympäri kyliä koiruus ja minä. Molemmat katteltiin maisemia ja mietittiin syntyjä syviä. Tai ainakin minä mietin, koiruus taisi tyytyä vain kattelemaan. Siinä sitten tuli tuo sanonta mieleeni ja päätin sen tännekkin laittaa. Kuvaa vaan niin hyvin juuri omaa tilannetta. Tuntuu etten voi elää ilman A:ta.
Huomenissa olis sitten taas aikainen herätys ja uuden työviikon alku. Parit aamut pitäisi vielä jaksaa ja sitten pääsis iltavuoroon loppuviikoksi. Jee, saa nukkua pitkään. Tekee varmaan ihan hyvää kun on noi unet jäänyt aika vähille. Nytkään viikonloppuna ei tullut oikein levättyä.

Jenni Vartiainen -Mustaa kahvia
pilvet peittää taivaan
kun kuljen vanhaan kahvilaan
ensimmäistä kertaa
oon täällä ilman sinua

mustaa kahvia
ja murskattuja haaveita
niin täydellisen turhalta
tää kaikki tuntuu ilman rakkautta

tammen lehdet leijailee
pitkin tyhjää katua
näinkö tää nyt loppuu
mä en tahtois antautua

mustaa kahvia
ja murskattuja haaveita
niin täydellisen turhalta
tää kaikki tuntuu ilman rakkautta

ja sä sanoit ettei meillä ole
aikaa tuhlata
mihin sulla oli kiire
sä et ehtinyt kertoa
ja sä sanoit että aurinko
on tehty tulesta
nyt talven tullessa
se on niin kaukana

mustaa kahvia
ja murskattuja haaveita
niin täydellisen turhalta
tää kaikki tuntuu ilman rakkautta

No niin jatketaas kirjoittelua. Jäi tuossa vähän kesken kun piti käydä ahdistus tupakilla. Sitten aina välillä käy niin että kun menee tuonne tupakille jää istumaan ja miettimään sinne pitkäksi toviksi. Katselee vaan puita ja taivasta tyhjin silmin ja ajattelee. Tuli siinä istuessa nytkin mieleen eräs toinen sanonta "ihminen ei osaa arvostaa sitä mitä sillä on ennen kuin menettää sen". Todellakin näin se vaan on. En minäkään osannut arvostaa sitä mitä minulla oli ennen kuin vasta nyt kun olen sen menettänyt. Typerää mutta niin ihmisluontoista se vaan on. Koitakaas oikeasti itsekkin miettiä noita sanontoja ja toimikaa ennen kuin on liian myöhäistä. Rakkaista ihmistään kannattaa ja täytyy pitää kiinni. Ennen kaikkea täytyy myös muistaa kertoa sille toiselle että hän on tärkeä.
Selasin tuossa iltapäivällä huvikseni Kuopion työpaikkailmoituksia (katsastin lähinnä onko fimassa jos itse olen nyt paikkoja haussa tällä hetkellä) ja huomasin yhden mielenkiintoisen työpaikan. Se olisi saattanut olla A:lle juuri sopiva. Siinä etsittiin taiteellista ihmistä taidetoimikuntaan suunnittelijaksi. A:lla kun noita taiteellisia lahjoja todellakin löytyy. Siinä on kyllä niin monitaitoinen ihminen että toista saa kyllä hakea.
Mutta mutta tälläistä tänään ja katsellaan mitä huominen tuo tullessaan.
Lisäys klo:21.06 Väestöliiton sivuja lueskelin ja löysin tekstin pätkän joka vastaa hieman omia ajatuksiani tästä erosta. Kannattaa muistaa puhua ne asiat selviksi ennen eroa ja kun puhuu saattaa todetakkin ettei edes tarvitse erota. Tässä tuo tekstin pätkä:

"Olisikin tärkeää että pari antaisi aikaa itselleen ennen kuin tekevät niin suuria päätöksiä kuin avioero on. Ero ei kuitenkaan ratkaise kaikkia ongelmia, vaan käsittelemättömät asiat saattavat nousta esiin uudestaan. Kuitenkin, kun asiaa on voitu rauhassa puida ja keskustella,  ja edelleen ollaan sitä mieltä, että olisi parasta  erota, molemmilla on todennäköisesti enemmän voimia toteuttaa eropäätös. Ero on aina raskas ja aikaa vievä prosessi, johon kuuluu monien käytännön asioiden järjestelyjä, mm. lasten huoltajuudesta ja tapaamisesta sopiminen ja omaisuuden jako. Energiaa tarvitaan tilanteen jäsentämiseen  ja sen suremiseen, että epäonnistuttiin parisuhteessa.

Joskus tällainen kriisi voi toimia niin, ettei parisuhdetta puretakaan, vaan huomataan, että aivan uudenlainen suhde on syntymässä parin välille, kun ehkä ensimmäisiä kertoja osataan rehellisesti puhua asioista ja nostaa ”kissa pöydälle”."

Öitä -Ressuu