Tänään on sitten taas vaihteeks niitä päiviä kun vituttaa oikein urakalla. Kävin vuokranantajan juttusilla ja kyselin josko saisin mahdollisesti pienemmän ja halvemman asunnon. No ei tietenkään ole tarjolla. Lisäksi kuulema pitäisi ajoissa maksaa vuokrat. No totesin etten tässä kämpässä tule koskaan pystymään siihen että saisin ne täysin ajoissa maksettua. Sit se on kuulema vaan voi voi. No joo kuinkas muutenkaan! meinas mennä hermot siellä.
Päivä meni jo oikeastaan aamulla piloille kun katsoin tiliäni että mitäs sinne on tullut. No palkkaa oli sitten tipahtanu pari sataa euroa vähemmän mitä kuvittelin ja nyt sitten meneekin taas kaikki raha-asiat sen takia päin persettä. Syödä ei tarvitse mitään ja parit laskutkin siirtyy eteenpäin, ou jee!
Ensi viikolla kun menen töihin saa työnantajakin kuulla kunniansa. Katotaan olenko sen huudon jälkeen vielä siellä töissä. Minulla ei ole kolmeen kuukauteen ollut sunnuntaina töitä ja se on näkynyt palkoissa niin merkittävästi ettei mitään rajaa.

Messengerkin temppuili tänään ja meinas sit hermot mennä senkin kans. Ensin se ilmoitti että pitää päivittää joku uus versio ja sit kun päivitin niin ei suostunut toimimaan ollenkaan. Poistin koko paskan ja latasin sen vanhemman version uudestaan. Mutta eipä suostunut kahden tunnin odottelemisen jälkeen sitäkään loppuun asti asentamaan. Ja eikun uudestaan koko homma alusta. No nyt se sitten sentään taas toimii. Widowslive mail sentään rupesi kerralla toimimaan, oho!

Uudesta sohvastani ei ole vieläkään kuulunut mitään. No toisaalta tänään on vasta tiistai että onhan tässä viikkoa vielä jäljellä kolmen arkipäivän verran. Jospa se sieltä tulisi.
Taas tekis mieli kupittaa tai no oikeastaan joka hetki tekee mieli kupittaa. Jos ei olisi näin helvetin tylsää niin ei varmaan tekisi aina mieli kupittaa, no onneks ei ole varaa siihenkään toimintaan. Tämä hirveä valitus päättyköön tähän biisiin.

-Ressuu