Jaahas, pitkästä aikaa taasen jotain tekstiä tännekkin. Jotenkin aika on vaan juossut siivillä ja ei ole ehtinyt blogiakaan päivittää. Eipä sinäänsä ei tässä nyt mitään ihmeellistä kyllä ole tapahtunutkaan.

Olen nyt noin pari kuukautta Ma:n kanssa ollut yhdessä tai jotain. En oikein itsekkään tiedä mikä tämä juttu loppupeleissä on. Siis kyseessähän on tämä melkein naapurissa asuva, 22v. tytteli jonka tapasin netin ihmeellisessä maailmassa sillon joskus tammikuun alussa. Elikkäs tällä rintamalla ei siis mitään uutta.

Huomasin tuossa että olen helmikuun alussa kirjoittanut olevani flunssassa. No sitä flunssaa ym. siihen liittyviä oireita onkin sitten kestänyt tänne asti. Tälläkin hetkellä kurkku on kipeä ja nenä vuotaa. Pitäsköhän sitä raahata itsensä taas lääkäriin. Tatskakaan ei ole vielä valmis kun akuutin tai pikemminkin jatkuvan rahapulan takia en voinut mennä varattuna aikana viimeisteltäväksi. Pitäisi kai yrittää tässä nyt lähiaikoina hoitaa sekin projekti loppuun. Rahapulasta puheenollen tein tänään hieman laskelmia tuloistani ja menoistani. Totesin sen laskelman tehtyäni ettei ole lainkaan ihme että olen aina persaukinen. Sillä raha määrällä mikä minulla jää kaikkien pakollisten menojen jälkeen käteen ei oikeasti pysty elämään. Tai pystyy juuri ja juuri ehkä syömään mutta mitään et voi millonkaan ostaa ruuan lisäksi, puhumattakaan että baarissa olisi varaa käydä. Eli tervetuloa jatkossa todella kuiva ja tympeä elämä. Taas kerran muutto Turkuun takaisin on pyörinyt mielessä, saisihan siellä sentää parempaa liksaa.

Olen joskus aiemminkin kritisoinut sitä mitä tuo ihmeellinen littana kapistus nimeltä tv suoltaa itsestään ulos. No viime viikonloppuna katsoin sitten tämän jo erittäin kuuluisaksi tulleen ohjelman Mikkosten maailma tai katsoin minä siitä ehkä puolet ja sen jälkeen oli pakko vaihtaa kanavaa. Mitähän tänne uskaltaa kyseisestä soopasta kirjoittaa jotta ei kohta ole jonkinlainen haaste oikeuteen kunnianloukkauksesta. En nyt äkkisistään ainakaan muista että tv:stä olisi yhtä turhanpäiväistä paskaa tullut. Kuka oikeasti jaksaa kuunnella sen pariskunnan älyvapaita juttuja? Olen aina pitänyt tätä kyseistä herraan ylimielisenä ja omahyväisenä tyyppinä, viimeistään tuo voisi sanoa "tuotos" osoitti minun olleen oikeassa. Rouvasta voinen sen verran sanoa että onkohan jossakin vaiheessa jonkin sorttinen virtapiiri päässä mennyt solmuun. Eihän niissä jutuissa ole järjen hiventäkään. Parhaimmat naurut sain iltapäivälehden lööpistä jossa luki jotain että ne jotka eivät ymmärrä meitä elävät umpiossa. Siis wtf! kyllä se taitaa olla toisin päin. No jospa kansa olisi armollinen ja tämäkin shitti jäisi yhden jakson mittaiseksi. Mites muuta tämä ihme toosamme suoltaa!? Ainakin ensi viikonloppuna taitaa alkaa uusi viihdeohjelma SEINÄ vai oliko se REIKÄ SEINÄSSÄ?! Tästä nyt ei voi mainosten perusteella vielä ihmeitä sanoa mutta pisti se taas yhden asian mieleeni muistumaan, nimittäin sen että eikö tässä maassa oleva uusia kasvoja tv:seen vai pitääkö näille vanhoille kuluneille naamoille vaan huvin vuoksi etsiä jokin turhaakin turhempi ohjelma juonnettavaksi. Kirsi Salo, Marco Bjurström, Ville Klinga yms. täytyy saada kuin pakon sanelema ns. viihdyttämään meidän muuten niin tylsää elämää. Oma suosikkini tosin on se maikkarin yö-ohjelman juontaja joka hilluu aina pelkät bikinit päällä ja kailottaa aivan järkyttävällä äänellä. Sille täytyisi kyllä ehdottomasti saada talkshow primetime aikaan.

Tälläistä tällä kertaa, kesää ja parempia aikoja odotellessa palataan taas asiaan.

 

-Ressuu