En usko epäonnen päivään ja toisekseen sellainen tuntuu minulla olevan vähän väliä ilman että on perjantai 13.sta.
Työpäivä taas takana ja vapaa viikonloppu joten tässä istun nyt koneella ja otan hieman olutta. Laitoin saunan lämpeämään joten sinne sitten jonkun ajan päästä. Muuten meinasin ottaa ihan iisisti ja olla vaan kotona. Eli vetää siis kalsari kännit. Kalsareista tulikin mieleen että kävin tänään taas hieman shoppailemassa. Vuorossa oli Sokos. Lähinnä taas sitä työpaitaa kävin kattomassa mutta kun halvin maksoi 39.90e niin ei kiitos. En työpaidasta sellaista summaa pulita kun ei sitä viitsi vapaalla edes sitten pitää. No mutta sitten jostakin syystä eksyin kalsari osastolle ja löysin sieltä poisto laarista edullisesti itselleni parit pökät. Niistä ja myös eilisistä ostoksista ilmestyy kuvat tuonne vaateostoksilla sivulle tänään jossakin vaiheessa.
Sossusta oli tullut avustusta hiukan joten ei nälkäänkään kuole tässä nyt lähipäivinä. Niin ja jos joku ihmettelee miten työssä käyvä voi saada sossusta avustusta niin se selittyy sillä että en saa vielä varsinaista palkkaa.
Tänään tuumailin sitä mielessäni miten v.mäistä on muuttaa lyhyen ajan takia tässä taas kuun lopussa. No onneks en edelleenkään ole purkanut kaikkia laatikoita edellisen muuton jäljiltä joten homman pitäisi siltä osin sujua suht helposti. Ja sit varmaan kohta muutetaan taas eli kolmannen kerran muutaman kuukauden sisään.
Koira on ollut A:n vanhempien käynnin jälkeen ihan poissa tolaltaan. Se ei ole syönnyt ja makaa vaan. Sit välillä uikuttaa kuin viimeistä päivää. Otin nyt sellaisen systeemin käyttöön että leikin sen kans tunnin joka päivä siis silleen aktiivista leikkiä tunti. Ja tietenkin ulkoilut siihen päälle sitten ja saahan se luonollisesti huomiota siinä välissäkin.
A:sta puheenollen niin hänestä ei ole kuulunut mitään taas muutamaan päivään. Eli pitää siis etäisyyttä minun. No sille en nyt tietenkään mitään voi vaikka haluaisinkin. Niitä perinteisiä asioita en jaksa tänään tilittää (taas) mutta homma menee edelleen samaa rataa pääni sisällä. Eipä nyt muuta katsotaan saanko taas päähäni päissäni vielä jotain tänne tilittää. Mut kuvat on kohta tuolla sivulla. Moikka!

-Ressuu