Jaahas muutaman päivän tauon jälkeen taas tänne kirjoittamassa. On ollut taas niin kiirettä sekä työssä että muussakin elämässä ettei ole ehtinyt tänne "vuodattamaan".

Viime lauantaina käytiin Ma:n (siis sen tyttelin jonka joku aika sitten tapasin ja joka asuu tossa aika lähellä) kanssa baarissa pyörähtämässä. Kas yllätystä nukkuma osoite oli sama tai ei me kyllä oikeastaan nukuttu. Sitten olikin mukavan väsynyt sunnuntaina. Kuitenkaan en saanut seuraavana yönä nukuttua ja jouduin maanantaina menemään töihin vain tunnin unilla. Seuraavakin yö meni vielä pyöriessä ja siten myös tiistain työaamu jälleen väsyneenä. Päätin kuitenkin tiistaina lähteä baariin (joo jälleen). Tietenkin siinä sitten parin muun paikan jälkeen taas eksyin kantamestaani. Siellä vähän aikaa yksin pyöriskelin. Jossakin vaiheessa istumapaikkaa etsiessäni huomasin yksin istuvan tyttelin ja kun muuallakaan ei tilaa ollut menin kysymään josko siihen voisi istua. Lupa heltisi ja hetken aikaa kattelin siinä ympärilleni. Päätin ruveta jutustelemaan ja sitten juteltiinkin pitkään. Jossakin vaiheessa siirrytiin toiseen pöytään jossa oli vähän hiljasempaa. Siinä sitten pystyi paremmin keskustelemaan ja kun huomasin jonkinlaista yhteyttä välillämme päätin kysyä että saiskos hänestä yö-seuraa. Hetken siinä sitten tytteli (joka on muuten Ta ja 27v.) mietti ja sitten lupautui lähtemään. Piti vielä kertoa että minulla on sitten kaveri kämpillä nukkumassa mutta että se lähtee töihin sitten. Nyt ollaan Ta:n kanssa pidetty yhteyttä ja kattoo josko sitä uudestaankin nähtäisi.

Mitä sitten tulee otsikkoon...niin tosiaan minulla on nyt tilanne että ilmeisestikkin kaksi naista olisi minusta kiinnostunut. Tai no sen luulen tietäväni että Ma on mitä ilmeisemmin minusta kiinnostunut mutta siitä että onko Ta myös kiinnostunut en ole ihan täysin varma, luulen kuitenkin niin. Mä en nyt vaan oikein osaa päättää kumpiko näistä henkilöistä voisi kenties olla se oikea. Molemmista löytyy paljon asioita jotka ovat saaneet minut kiinnostumaan. Oikeastaan tilanne ei ehkä kuitenkaan ole positiivinen vaan ehkä jopa hieman kiusallinen ja hankala. Kai minun jonkinlainen päätös kuitenkin täytyisi tehdä.

 

-Ressuu