Olen tässä yrittänyt järjestää Helsingin matkaani ja nyt näyttäisi siltä että jos kaikki menee putkeen niin aamulla lähden ajamaan sinne Turun kautta. Ensinhän minun oli tarkoitus suunnistaa sinne vasta ensi viikolla mutta kun kaverilla sattuu olemaan huomenna lyhyt työpäivä ja sitten kaksi päivää vapaata niin homma onnistuu siten paremmin näin tällä viikolla. Ensi viikollahan hän olisi sitten ollut iltavuorossa joka päivä.

Hitto että tänään taas taistelin tämän vuodatuksen kanssa. Ensin yritin tuota hienoa Bluen tekemää nappia liittää tähän blogiini ja tietenkin vuodatus temppuili. Sitten yritin liittää blogilistan suosikiksi merkitsemis namiskaa tuohon mutta jostain kumman syystä vaikka namiskan siihen sain linkitys heitti aina takaisin tähän blogi-sivulle eikä sinne blogilistaan. Tyydyin sitten laittamaan takaisin pelkän linkin kyseiselle sivulle. Mutta napatkaas nyt nappini tuosta matkaanne ja sehän onnistuu ihan siten että kopioitta hiirellä ylivetämällä sen siniseksi ja sitten liitätte oman bloginne laatikkoon mihin sen sitten haluattekin.

Joku jo kyseli tuolla sähköpostissani kuvablogiani. No juu se ei ole vielä edennyt yhtään eli ihan just heti sitä ei ole tulossa. Katotaan josko sen ensi viikolla saisin. Mutta muistakaas että sinne ei ihan heppoisin perustein pääsyä saa. Niih!

-Ressuu