Nonni, muutama päivä vierähtänyt etten ole tänne päivittänyt kuulumisiani. Juu hengissä olen yhä edelleen vaikka se tuossa työputken aikana ei siltä välillä tuntunutkaan. Nyt siis pari päivää tässä vapaata viettänyt ja huomenna aamulla jälleen töihin. Onneks seuraavat vapaat ovatkin sitten perjantai ja lauantai eli nyt ei niin pitkää putkea tule.

M kävi saunomassa tuossa mun kaverina ja eilen käytiin Ma:n kanssa siellä Martti Servon keikalla. Kai mä siitä olin maininnut täällä jo aiemmin?! Ei oltu baarissa sen pidempään mitä se keikka kesti. Tämä johtuen ihan puhtaasti siitä että aika heikolla rahatilanteella menen juuri nyt eteenpäin kohti seuraavaa palkkapäivää. Oli sen verta paljon tuossa noita laskuja maksettavana ettei pahemmin jäänyt muuhun valuuttaa.

Soittelin tänään T:n kanssa (niin kuin monena muunakin päivänä) ja matkasuunnitelmiin tuli taas pieni muutos. Lähetään T:n kanssa helmikuussa ilmeisesti Teneriffalle. Eli pitänee joulun pekkasia siirtää ja pitää ne sitten sillon helmikuussa. Viikko olis silloin tarkoitus olla Playa de las Américasissa.

Juu en saanut sitten uutta sohvaakaan kun ei yksinkertaisesti ollutkaan varaa juuri nyt sitä hommata. Saiskohan tuon ensi tilistä ostettua, toivottavasti. Olis ehkä aika jo hommautua eroon tuosta vanhasta rotiskosta.

Mitä parisuhde elämään tulee niin kyllä se nyt on vaan todettava ettei siitä mitään tule. En ole vielä valmis sellaiseen systeemiin että johonkin ihmiseen sitoutuisin tai ainakaan tällä hetkellä ei siltä tunnu. Eipä tässä nyt muuta sen ihmeempää olekkaan tapahtunut. Tatska on täysin parantunut ja yritän huomenna laittaa siitä kuvan tuonne galleriaan. Tässä kuva Martin keikalta. Ei kun hyvät yöt vaan tai moi moi!, riippuen siitä mihin aikaan tätä lueskelet.

-Ressuu
1850371.jpg