Päivät vierii eteenpäin samaa kaavaa noudattaen. Paitsi että tänään olin iltavuorossa pitkän aamuvuoroputken jälkeen. Tuntui oudolta nukkua pitkään tänä aamuna. Unikin maittoi todenteolla. Oli varmaan niin paljon univelkaa ettei edes ajatusten juoksu häirinnyt nukahtamista ja nukkumista.
Tänään tuumailin tuossa että mitäköhän A:lle kuuluu kun ei ole laittanut mitään viestiä moneen päivään tai sit se on jo unohtanut mut :(. Edelleenkin olen ajatellut sitä että olisikohan meillä mahdollisuuksia palata yhteen. Mietin myös sitä että jos olisi niin miettiiköhän A että miten kun hän on sitoutunut uuteen asuntoonsa vuodeksi tai muuten menee joku maksu takuu vuokrasta. No eihän se olisi kuin rahaa ja kyllähän tuollaisesta nyt jo selviäisi kun tulojakin kohta on. Tämä kaikki nyt oli hypoteettistä miettimistä koska ei A tosiaankaan ole mitään sinnepäinkään maininnut että yhteen palattaisiin. Olisi se kyllä hienoa.
Töissä menee edelleen hyvin eikä siellä mitään järisyttävää ole tapahtunut. Mut siitä ei jälleen sen enempää.
Koiruus on vieläkin masentunut ja tuntui että eilen masentui lisää kun näki vanhoja tuttuja eli A:n vanhemmat. Pitää kovasti heistä. Koiruushan on ollut heillä hoidossa muutaman kerran kun ollaan A:n kanssa käyty risteilemässä puna-valkeilla laivoilla. Eipä tässä tänään nyt muuta. Palataan astialle taasen!

-Ressuu