Sain tänään viimein aikaiseksi lähettää palautetta suosikki kirjailijalleni Juha Vuoriselle siis positiivistä palautetta. Niitä kertoja kun olen maha kippurassa nauranut hänen kirjoilleen on lukuisia. Olen kahlannut läpi hänen kaikki teokset alkaen sieltä Juoppohullun päiväkirjasta joskus vuosia vuosia sitten aina tähän päivään ja Kristian siviilipalvelusmiehenä kirjaan. Juha sitten jopa vastasi sähköpostiini josta olen todella otettu. On hienoa nähdä miten mies jonka kirjoja myydään jopa satoja tuhansia vuodessa vaivautuu vastaamaan sähköpostiini. Vielä hienompaa siitä tekee se että todennäköisesti hän niitä sähköposteja saa kymmenittäin päivässä. Toivottavasti joskus pääsen tapaamaan Juhan ihan henkilökohtaisesti. Olisi mahtavaa tavata ihminen joka on saanut minut lukemaan. En tosin edelleenkään lue muuta kuin iltapäivälehdet ja herra Vuorisen teokset mutta kuitenkin. Toisaalta olisi ihan hauska nähdä millainen henkilö hän noin oikeassa elämässä on. Enhän tiedä hänestä juurikaan muuta kuin perusfaktat ja mitä olen kuvissa nähnyt.

Tänään selatessani nettiä törmäsin erään iltapäivälehden sivuilla mielenkiintoiseen uutiseen. Siinä oli jossakin päin Eurooppaa televisiossa pyörivästä mainoksesta jossa mainostettiin jonkinlaista tuotetta naisten alapäävaivoihin. Mainos oli "kuvattu" pimpin näkökulmasta. Kun näin sen pätkän niin repesin totaalisesti. Millonkahan näemme mainoksen jossa kondomia mainostetaan peniksen näkökulmasta?! se saattaisi ollakkin todella hauska mainos. Mistä nämä mainosten tekijät oikeasti keksivät nämä ideansa? Tässäkin tapauksessa mainoksen aiheuttama naurun purskahdukseni ei mitenkään liittynyt siihen että mainos olisi hauska vaan lähinnä siihen miten typerä se oli. Suurin osa Suomenkin televisiossa pyörivistä mainoksista on mielestäni niin typeriä että melkein saan pahoinvointi kohtauksen kun katson niitä. Nyt kun on digiaika niin eikö voisi kehittää palvelua ettei sinun ole pakko katsoa mainoksia. No eihän sinun ole pakko katsoa niitä nytkään voithan mennä vaikka jääkaapille sillä välin mutta eikö olisi kätevää jos saisit digiboksiisi asennettua toiminnu joka pimentää television mainosten ajaksi tai pistää vaikka mukavan "näytönsäästäjän" päälle. Sitten kun katsomasi ohjelma taas jatkuu palaa ruutuusi kuva. Joku voisi alkaa kehittämään kyseistä systeemiä.

Luin myös toisen mielenkiintoisen uutisen. Siinä kerrottiin kuinka uuden tutkimuksen mukaan lihava perse on terveellinen. Juttu alkoi siten että kuinka useiden naisten kauhistus, suuri takapuoli, on hyväksi terveydelle. Vai niin! no entäs me miehet sitten? Miehillekkö se ei sitten ole kauhistus jos naisella on suuri ahteri!? Kyllä minä ainakin mieluummin kattelen siellä makkarin puolella touhutessani sellaista kiinteää ja tiukkaa peppua kuin hillittömän suurta ahteria joka hyllyy joka kerta kun työnnät eteenpäin. No mutta mitäpäs ihmiset eivät terveytensä eteen tekisi joten jatkossa me miehet sitten varmaan saamme tyytyä niihin jättisuuriin takamuksiin koska ne ovat terveellisiä.

Tänään töissä ollessani mietin että vaikka en hurjia summia tienaakkaan ja joku saa varmasti sitä rahaa helpommallakin niin ei kyllä omassa työssänikään valittamista ole. Istut penkillä ja käännät rattia. Oikeastaan aika helppoa rahaa verrattuna moneen muuhun duuniin. Ilmeisesti minulle on iskenyt jonkinlainen mielenhäiriö tila taas vaihteeksi kun olen jopa tyytyväinen työhöni. No siinä rattia pyöritellessä sitä ehtii muutenkin miettiä kaikenlaista ja päädyin sitten pohtimaan että mikäköhän olisi sopiva aika minukin taas viimein yrittää vakiintua!? tällä hetkellä kun ei suurempia haluja tunnu siihen vakiintumiseen olevan. Toisaalta taas kun miettii että sitä eli parisuhteessa reilut kuusi vuotta ja nyt on ollut sinkkuna jo reilut puoli vuotta niin ei se uusikaan parisuhde tietysti liian aikaista saattaisi olla. Jotenkin vaan olen nyt ruvennut pitämään tästä elämästäni sinkkuna. Kenellekkään ei tarvitse selitellä menemisiään ja toisaalta voit vaikka joka viikko ottaa baarista mukaasi uuden naisen. Sitten taas jos mietin sitä että olen jo 31-vuotias eikä minulla ole lapsia ja kun sellaista henkilöäkään jonka kanssa edes voisin harkita jotain vakavampaa ei ole näköpiirissä sitä miettii että pitäisikö kuitenkin koittaa ottaa vakavasti nämä asiat. Toisaalta ethän sinä mitään etsimällä löydä vaan se sitten kolahtaa jos on kolahtaakseen. Eli ehkäpä annan pikkuveikkani tutustua ihan rauhassa edelleen uusiin pesäkoloihin ja jos sitten tarpeeksi kiehtova kohdalle osuu niin tartun siihen tiukemmin kiinni.

Itseasiassa tänään ei ole muut kuin sunnuntai-iltainen tytteli ottanut yhteyttä. Ihan hyvä niin sillä parin henkilön kohdalla jo hieman ärsyynnyin jatkuviin yhteydenottoihin. Jossakin vaiheessa jo ajattelin että sanon heillä "jättäkää mut jo rauhaan". Ainoa mikä harmittaa on se ettei P:stä eli sinne toiselle paikkakunnalle muuttaneesta tyttelistä ole mitään kuulunut. Nyt menen ulkoiluttamaan päätäni ja siinä samalla käyttämään koiraa yö-pisulla. I'll be back! -linkki mainokseen josta mainitsin

-Ressuu